fredag 15 juli 2011

Önskepaletter #2:Stila Natural Eye Shadow PaletteStila hakar på nakentrenden från gångna året och lanserar Natural Eye Shadow Palette. I paletten samsas en blandning av matt och skimmer: Bare (matte ivory), Kitten (shimmering nude pink), Bliss (matte nude), Sunset (copper shimmer), Sandstone (matte neutral brown), Champagne (pale gold shimmer), Gilded Gold (bronze with gold shimmer), Luster (deep gray with gold shimmer), Night Sky (slate blue with silver shimmer)och Ebony (matte black).

Man får också med en Smudge Stick Waterproof Eye Liner i Damsel (matte chocolate brown). Med tanke på hur bra Stilas skuggor (och Smudge Sticksen!) vågar jag utnämna paletten till ett kap utan att ha sett den i verkligheten. Jag har bara några få av skuggorna i tidigare paletter, så jag är köpsugen. "Deep gray with gold shimmer", bara en sån sak!

11 kommentarer:

 1. Jättefin verkligen! En sån skulle man vilja lägga vantarna på :-)

  SvaraRadera
 2. Den var verkligen fin!

  SvaraRadera
 3. Så fin och användbar, det blir palettfrossa i höst alltså! ;)

  SvaraRadera
 4. Har aldrig testat något från Stila. Säljs det märket i Sverige?

  SvaraRadera
 5. Veronica: Hoppas att vi lyckas spåra den hos ngn som skickar till Sverige!

  Lotta: Ja :)

  Josephine: Palettfrossa deluxe :)

  Carina: Små delar av sortimentet finns hos någon nätshop. Det är naturligtvis mkt billigare från UK eller US. Det är generellt väldigt bra grejer, jag har en hel lite samling :)

  SvaraRadera
 6. Vaf roligt, den här står redan på "måste-köp" inför NY. Trots att man har en del skuggor, paletter och nudes redan..

  SvaraRadera
 7. Jo den verkar väl fin, men jag blir inte sugen. Jag skulle vilja ha den paletten med Triosar som du har från Stila. Annars är det Ben Nye-paletter som väcker mest begär hos mig just nu...

  SvaraRadera
 8. Fröken Frodig17 juli 2011 11:58

  Oj vilka fina paletter du har visat upp på bloggen sista tiden, köpsuget bara späs på :) Tror dock att jag kan avstå denna, men Too Faced-varianten var ju superfin.

  SvaraRadera
 9. Basteth: Kan tänka mig att den listan inte är helt kort :)

  Emma P: Barbiestilapaletten är allra finast, hoppas att du hittar den!

  Ben Nye känner jag inte till. Måste spanas in!

  Fröken Frodig: Det kommer mera av den varan framöver :) Svårt att välja!

  SvaraRadera
 10. Simplebeauty.co.uk har Stila i sitt sortiment och de skickar till Sverige. Det vet jag för jag har köpt anna Nox Twiligt-lacken därifrån. Om de har just den här paletten i sortimentet låter jag dock vara osagt.

  SvaraRadera
 11. Mrs Data: Tack för tipset! Ska genast spana in!

  SvaraRadera