torsdag 23 juni 2011

Fyra färgprover på Honey Bronze


I helgen försökte jag mig på lite färgprover på några av grejerna ur från The Body Shop Honey Bronze. Bronsprodukter är inte det lättaste att swatcha, eftersom man vill se färgen, samtidigt som man oftast applicerar ganska tunt när man faktiskt använder dem.



Här ser ni (till vänster på färgprovet) Honey Bronze Shimmering Dry Oil och Honey Bronze Bronzing Gel for Face. Bra färger på båda! Oljan är väldigt diskret och fin. Här har jag ganska tjockt. När man smörjer ut den över armar och ben finns ingen som helst risk för discokuleeffekt, men blir bara snyggare.


Här har vi puderprodukterna! Jag har egentligen bara hunnit prova Honey Bronze Bronzing Powder, ett riktigt snyggt matt bronspuder som ändå har lite lite lyster. Färgen 01 passar mycket bra även till oss ljushyade.



Honey Bronze Brilliance Powder har jag faktiskt inte riktigt hunnit testa. Det verkar vara aningens glittrigt, och jag tror att man kommer att kunna fynda det på rea framöver...

5 kommentarer:

  1. Therese Skönhetsblogg: Den rekommenderas!

    SvaraRadera
  2. Spännande. Jag är alltid lite feg när det gäller bronze-produkter. Fråga mig inte varför men de här kanske jag ska våga mig på

    SvaraRadera
  3. Visst är det matta pudret jättefint, jag har ett och använder det flitigt.

    SvaraRadera
  4. Shamrock: Detta är verkligen grejer att våga sig på! De är milda och fina i färgtonerna (det finns ju t o m flera att välja mellan!) och de är lätta att jobba med.

    Fröken Frodig: Det är extremt fint :)

    SvaraRadera