lördag 30 april 2011

Urban Decay Sin + Stila Peacock


Igår testade jag två av mina nya ögonpennor, 24/7 glide-on Shadow Pencil i Sin från Urban Decay och Smudge Stick Waterproof Eye Liner i färgen Peackock från Stila (färgprover här!). Stilapennan må vara lik en del andra pennor jag har, men den är mörkare och blåare än annat teal i samlingen.


Nuförtiden finns det gott om dagsljus att fota i, men jag tycker ändå att mina bilder blir lite skumma ibland. Mjölkiga och oskarpa trots makroläge. Jag kanske skulle lära mig fotografera ordentligt trots allt...


Utöver redan nämnda pennor använde jag bronzer och foundation från Idun Minerals (recensionen kommer snart!), Benefit CORALista, mitt nya Clinique Chubby Stick i Mega Melon, UDPP, Clinique High Impact Mascara, läppenna från och Touche Èclat från YSL och Clinique Instant Lift for Brows.

Medan jag skriver har kvällens lack torkat. Går sjukt snabbt med mitt nya Seche Vite, ju! Kvällen bjuder på vårkalas hos vänner. Jag hoppas att jag inte hostar på dem allt för mycket. Hoppas att ni också har en bra och skön stiste april!

9 kommentarer:

  1. Så fint! Snygg vinge och fina färger.
    Får vi se Chubby Stick på?

    SvaraRadera
  2. Seche Vite står redan på min inköpslista inför nästa nagellacksbeställning. Vilka fina färger, älskar ju teal!

    SvaraRadera
  3. Superfint! Peacock ser verkligen underbar ut! :)

    SvaraRadera
  4. hej!
    jag tycker det vore bra om du kunde skriva vilken foundation/puder som du tycker passar bäst till oss "kontorsråttor" som sitter i torr datormiljö dagarna i ända. Mitt smink håller sig snygg och fräscht på helgen, men på jobbet blir jag blank snabbt och flottig i hyn.
    Vet inte hur du jobbar, om du har samma erfarenhet, men det vore kul om du kunde ge tips på produkter som du tycker passar extra bra i sån miljö - för oss karriärister framför datorn helt enkelt :-)

    SvaraRadera
  5. Lotta: Tack så mycket! Inlägg med Chubby Stick på finns planerat!

    Roxcat: Tack!

    Ninni: Tack! SV är grymt!

    Joesphine: Tack! Jag är väldigt nöjd med den!

    Sminkan: Tack!

    Josephine: Jag lovar att försöka tipsa om det framöver, jobbar i liknande miljö själv.

    Lite kort kan jag säga att det är svårt att tipsa, eftersom det är så himla individuellt, men jag brukar satsa på bra fuktkräm (tycker mest att jag blir blank av att jag första varit torr) + primer (tex elfs mineralvariant) och sedan något mineralsmink (tex från Idun Minerals på apoteket eller Clinique Superbalanced powder makeup) eller en färgad dagkräm (tex från Clinique eller Laura Mercier). Som antiblankpuder att toppa med tycker jag att Lumene Natural Code är oslagbart, både till egenskaper och pris. Min recension hittar du här: http://skimmerskuggan.blogspot.com/2010/06/natural-code-shine-redness-eliminator.html

    Klicka också på "bas" bland mina etiketter, så hittar du fler recensioner och tips!

    SvaraRadera
  6. Tack så mycket!

    SvaraRadera