måndag 23 november 2009

Lördagskvällens Sailor Moon


Jag hade jätteroligt i lördags på japan-festen, vilket bidrog till stiltjet här på bloggen sedan dess, hehe. Tråkigt nog är jag dock ett pucko som inte hade laddat kameran. Jag lyckades ta några få bilder, men ingen av dem blev särskilt bra. Typiskt!

Här har jag varken hunnit få på min klistrade måne i pannan, läppglans eller leende, men är hyfsat skarp. (Jag ser sällsynt fånig ut, och färgerna är lite utbrända, men de bjuder jag på!) Eyelinern jag hittade, IsaDoras vattenfasta Glossy Eyeliner, är sjukt bra. Den flyttade sig inte en enda nanometer på hela kvällen och framåt morgonkvisten gled den snällt av med Simples ögonremover. Bra skit!


Till basen använde jag Some kind-a gorgeous och concealern Boi-ing, båda från Benefit, underst och Sculpt and shape Bone Beige/Emphasize från MAC, cliniquerouget Preacious Posy och highlightern Moon Beam (passande!) på toppen.


Ögonsminket är målat ovanpå UDPP. Jag har använt en vit lite skimrande skugga ur Va Va Voom Limited Edition Eye Kit från 17, vattenfast eyeliner från IsaDora och den benvita matta skuggan Mist från FACE Stockholm. Till fransar och läppar använde jag en smart partyduo från Clinique med High Impact Mascara i svart och läppglans i Pink Horizon.

På naglarna hade jag plastigt knallrosa fina Funny Face från Essie. Det fick följa med till jobbet idag som en trevlig påminnelse om helgen. Hoppas att ni också haft en riktigt rolig helg och att ni också känt er fina, såväl i festutstyrslar som i myskläder!





10 kommentarer:

  1. Kul att festen var lyckad. Jättefint nagellack, mysig rosa =)

    SvaraRadera
  2. Jättefint nagellack Kerstin! Var Hittar jag Essie? Själv har jag målat mina tånaglar i kväll med China Glaze(Drastic) nr 56 som är mörkt vinrött, ledig i morgon så det blir att kolla om några nya nagellack dykt upp i butikerna, jag är sugen på något blått/svart lack. ps, kul med Japanfest!

    SvaraRadera
  3. Peter: Tack! Jag tror att man kan hitta Essie på Åhléns city i Gbg o Sthlm. De finns också på Blush.se. I Sverige kostar lacken 110-120 kr, svindyrt! Jag har just testat att beställa från Trans Design i USA, där kostar lack 4 dollar styck! Jag återkommer med rapport =) Drastic låter snyggt o vampigt! Jag har Funny Face på tårna också.

    Heartcore: Tack =)

    SvaraRadera
  4. Kul att festen blev lyckad och du har verkligen lyckats fånga Sailor Moon-ögonen! Duktigt gjort!

    SvaraRadera
  5. -Jättefint och vad kul att få se ditt söta ansikte. :)

    SvaraRadera
  6. Sminkan: Tack! Det var himla kul att sminka manga =)

    Käthe: Tack så mycket!

    SvaraRadera
  7. åh, vilken söt och snygg sminkning du gjorde! och vad kul med en ansiktsbild dessutom! Svamlar jag om jag säger att det är första gången jag ser en hel ansiktsbild på dig? Himla söt är du iaf. Och sminket är ju supergulligt! Dessutom gillar jag sailor moon, gick upp till halv tio en hel sommar, nästan iaf, för att kolla på det på morgontv. och jag var inte ens liten, kanske högstadiet...

    SvaraRadera
  8. Emma P: Det stämmer nog att det är första gången jag visar fejan. Tack för komplimangen =) Vad kul att du gillar sminkningen, den var väldigt kul att göra!

    SvaraRadera