måndag 2 november 2009

Stila Kitten Smudge Pot


Denna skönhet kom med min syster hem från Det förlovade landet a.k.a. Sephora. Kitten är klassisk färg bland Stilas ögonskuggor, som nu kommit i en ny skepnad, lika klassiska Smudge Pot. Jag har hunnit testa lite och säger: Färgen och texturen är lika underbar som vanliga Kitten och resultatet är hållbart. Ytan på ögonlocket blir fin och kajalen trycker inte av sig globlinjen under dagen. Jag gillar den skarpt! Mer rapport om hur skuggan är som underlag kommer!Bilddbombning: Stila har sååå fina förpackningar, ända in till innanmätet som är minst lika fint!


Tre swatcher, lite svårfotat!

5 kommentarer:

 1. Är den lik MAC's painpots i konsistensen eller är den lösare? Den ser så himla fin ut, älskar min Bare Study, men är alltid villig att testa nytt.

  SvaraRadera
 2. SminkJante: Det är den!

  Ninni: Mycket svår fråga, jag har nämligen väldigt dålig MAC-koll... Jag får jobba lite på det =)

  SvaraRadera
 3. Paintpotsen är hårda i konsistensen, ordentligt hårda, men ger färg ifrån sig utan problem. Det är därför jag undrar. :-)

  SvaraRadera
 4. Ninni: Nu har jag fingrat lite på paintpots hos MAC! De är nog lite hårdare, men Stilas är också ganska hård. De släpper färg lika lätt tycker jag (efter mkt hastig test), men Stilan är lite silkigare i konsistenen.

  SvaraRadera