tisdag 25 augusti 2009

Rosa dagensDagens sminkning med rosa eyeliner är ingen ny komposition, men jag tycker ändå att den känns intressant. Den rosa "kajalen" är ögonskugga målad med fuktig pensel och det blir inte riktigt lika mycket tryck som jag skulle vilja. Jag har för mig att jag har sett SminkJante i fin rosa kajal och bli lite sugen på att införskaffa en egen.


Ur denna palett från Clinique använde jag vita sugar sugar i inre ögonvrån, lucky penny mitt på ögonlocket och rosa disco pink som liner och i globlinjen.


Utöver skuggorna använde jag rosa rouge från Clinique i Pronto pink, underbara Powderflage från Benefit, Crystal radiance från Lumene under ögonbrynen, UDDP under skuggorna och Naturally glossy mascara från Clinique. Övrig bas utgjordes av concealern Boi-ing från Benefit och Pore minimizer Refining serum från Clinique under IsaDoras mineralfoundation.

4 kommentarer:

 1. Åh, de där Clinique-skuggorna ser otroligt fina ut! Är det en ny palett eller en från en gammal kollektion? Vad heter den?

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, det käns definitivt intressant med rosa eyeliner. Riktigt fint smink.

  SvaraRadera
 3. Det är faktiskt roligt med rosa eyeliner. Dagens är jättefin.

  SvaraRadera
 4. Sublim: Paletten är inte ny, den är från ett av cliniques julerbjudanden o verkligen superbra. Det var inte så länge sedan jag såg samma julkit hos Strawberrynet, men just nu finns det inte. Det kan nog löna sig att hålla utkik där o på reor. Paletten har inget särskilt namn. Span i detta inlägget för lite mer info: http://skimmerskuggan.blogspot.com/2009/06/dagens-rosa.html

  Emma P: Tack!

  SminkJante: Tack! Och tack för inspirationen =)

  SvaraRadera