lördag 21 mars 2009

Swatches på Tropical temptation eyekit

Här kommer ett försök till swatches på paletten från Viva la Diva. Det är inte lätt att ge färgerna rättvisa på bild! Bilderna är tagna i dagsljus inomhus. Skuggorna är målade på bar hud och i samma ordning som i paletten (därav den extra palettbilden längs ner). Färgerna är väldigt fina och skimriga och konsistensen är fantastisk. En dagens med några av skuggorna dyker upp senare idag, jag ska bara springa en snabb sväng på stan först!



4 kommentarer:

  1. De ser fina ut. Men eftersom jag har den svarta paletten från i vintras så hoppar jag över denna.

    SvaraRadera
  2. Jag har faktiskt inte den från i julas, även om jag spanade på den många gånger. Färgskalan i denna lilla palett känns perfekt till mig. Jag tror att den blir mer använd än vad den stora hade blivit hos mig.

    SvaraRadera
  3. Nu blev jag sugen på denna palett! Har visserligen den svarta... är skuggorna liknande i formulan tro? Jag kommer nämligen inte riktigt överens med den svarta palettens innehåll. Hade egentligen tänkt köpa Isadoras blooming spring, vilken rekommenderar du att man köper?

    SvaraRadera
  4. Fröken Frodig: Lurigt, det är ju helt olika färger i paletterna. Vilka färger saknar du mest? Jag tror att formulan i vld-skuggan är ganska lik deras julskuggor, men jag är inte säker. Jag har inte hunnit använda min vld-palett så många gånger, men om Blooming springpaletten kan jag säga att den är ett riktigt kap!

    SvaraRadera