torsdag 26 mars 2009

Recension: cliniquepenslar

Dessa tre penslar har testats ett tag av mig och det är dags för en liten recension. Nu när jag väl ska klämma ur mig en sådan undrar jag om jag egentligen är kunnig nog att recensera just penslar. Jag äger faktiskt inte alls så många bra och fina penslar som de flesta andra sminkbloggare. Just därför var i och för sig dessa penslar ett välkommet tillskott i badrumsskåpet.

Rougeborsten är lite för hård för min smak. Det är lätt hänt att men får med sig för mycket av produkten man ska applicera i borsten och då får starkare färg än man vill ha. Jag tror att jag behöver en mjukare och större borste för att bli nöjd. Synd på en borste som ser så fin ut. Den får ändå lite plus i kanten för långt skaft och fin kvalitet på borsten.

Bryn- och franskammen är hur bra som helst. Finns det dåliga borstar av den här typen? Jag är tveksam.

Ögonskuggsborsten är bra med fin borstkvalitet. Jag har tidigare saknat en borste av denna breda, raka typen och är helnöjd med denna. Resultatet när man applicerar puderskugga med denna borste blir skirt och jämt, men man kan också bygga på intensitet om man så önskar.

Uppdatering: Borstarna följde med en gåva från Clinique, och jag är inte säker på att de finns i deras ordinarie sortiment.

5 kommentarer:

  1. Åh, jag tror aldrig att jag har läst nån recension av Cliniques borstar förut, så det var väldigt spännande! De verkar bra, men ja misstänker att de är ganska dyra?

    SvaraRadera
  2. Klart du är kunnig nog att skriva en recension om borstar/penslar. Det viktigaste är vad man tycker och att man är ärlig. Jag tycker dessutom det är roligt att läsa om märker och varor som "alla" kan få tag på. Bra jobbat!

    SvaraRadera
  3. EmmaP: Kul att du tyckte det var spännande =) Borstarna är säkert dyra om man köper dem, men dessa följde med i en gwp från Clinique. Vet faktiskt inte om det är borstar ur ordinarie sortimentet.

    SminkJante: Tack! Det känns bra med lite uppmuntran när man är på mark som känns osäker!

    SvaraRadera
  4. Clinique har borstar i sitt ordinarie sortiment men de ser anorlunda ut än dessa eftersom gvp-borstarna är specialtillverkade. Cliniques borstar kostar från 175kr och uppåt. Jag har deras concealerborste och den är väldigt bra.

    Jag har också provat dessa och jag tycker dom är grym. Speciellt ögonskuggeborsten är väldigt bra till ljusa skuggor man vill få ut jämt över hela locket.

    SvaraRadera
  5. Emelie: Aha, då vet jag det! Skulle faktiskt kunna tänka mig att att slå till på någon lite finare borste endera dagen.

    Instämmer om ögonskuggsborsten=)

    SvaraRadera