måndag 16 februari 2015

Nytt från Rapsodine

Kommer ni ihåg ekomärket Rapsodine som jag testat en del grejer från tidigare? Nu är de tillbaka med ny hudvård i ny design och förbättrat innehåll. Rapsodines produkter är baserade på svensk, egologisk kallpressad rapsolja som uteslutande  kommer från en och samma gård, och är KRAV-odlad. Serien består av ett 20-tal återfuktande och mjukgörande hudvårdsprodukter för både ansikte och kropp samt ett urval av hårvårdsprodukter. Produkterna är oparfymerade och ska passa alla hudtyper, även torr och känslig hud.

I serien ingår duscholja, duschkräm, skrubb, ansiktsvatten, ansiktsrengöring, fuktighetskräm, fotkräm, handkräm, bodylotion, schampo, balsam, milt schampo & duschkräm, massageolja, flytande tvål samt dagkräm och nattkräm.


Om jag förstått saken rätt är dagkrämen och nattkrämen nyheter i sortimentet. De är näringsrika och fuktighetsgivande ansiktskrämer som bevarar hudens naturliga fuktighet med ekologisk rapsolja. Dagkrämen innehåller extrakt av hjortron, vitamin E och A och passar alla hudtyper.

Nattkrämen ska ge huden fukt och näring under natten. Rapsoljan tillför vitamin E och A samt omegafettsyror. Båda kostar 158 kr för 50 ml. Visst är det bra att de kommer i tub!

Jag kommer att testa lite smått och gott ur sortimenet och återkommer med omdömen inom kort.

4 kommentarer:

  1. Oj det har jag missat, ser ju nice ut. Skulle gärna velat se en bild på andra sidan av förpackningarna, jag vill ju gärna veta vad som är i dom.
    Men tack för tipset...får la googla:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske kan bjuda på det längre fram, nu hade det hakat upp sig från leverantören, så jag har bara kroppsprodukter hemma än så länge.

      Radera
  2. Fina förpackningar :) duscholjan blev jag nyfiken på

    SvaraRadera