fredag 27 februari 2015

Fredagsfavorit: REN Skincare Vita Mineral Emollient Rescue Cream


Ibland är jag lite långsam med att ta nyheter till bruk i allmänhet och till favoritlistan i synnerhet, men en tub som gått rakt in på listan är Vita Mineral Emollient Rescue Cream från REN Skincare. Den blir veckans fredagsfavoritSåhär skrev jag när jag fick den: 
Vita Mineral Emollient Rescue Cream (239 kr, 50 ml) lovar mjukhet och omedelbar lindring för medelsvår till intensivt uttorkad, grov eller känslig hud. Krämen skyddar huden mot yttre påfrestningar och stress (UV-strålning, vind, torr luft, föroreningar) samtidigt som den återuppbygger, lugnar och ger näring. Ska funka lika bra till mammans nariga händer som en visten blöjrumpa. Vid användning värmer man en klick stor som en ärta i händerna och massera varsamt in i huden tills krämen absorberats. 
Jag har använt Vita Mineral Emollient Rescue Cream till alla ovanstående områden så gott som varje dag. Den är superskön på mina händer efter alla blöjbyten  och handtvättar, på nybadad bebis, visten bebisrumpa eller på tvååringens kinder i vinterkylan. Extra plus för att den doftar så diskret och gott av ros, pojkarna gillar den också! Tvååringen kategoriserar den som en salva som inte svider, och det är ett mycket gott betyg. Testa den om ni inte redan gjort det!

Just denna fredagsfavorit blev en recension också, eftersom jag inte recenserat produkten tidigare. Som ni säkert redan gissat blir det högsta betyg:
Betyg: 5 av 5

4 kommentarer:

  1. Kul att du gillar den, känns lite lovande då jag har ett par produkter från Ren att testa, tror att jag kommer att gilla dem också:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar vara ett himla bra märke! Jag har fler presumtiva godbitar på lut :)

      Radera