onsdag 25 februari 2015

Recension: The Body Shop Aloe Protecting Restoring Mask


Ansiktsmasken Aloe Protecting Restoring Mask (100 ml, 235 kr)
 hittade hem till mig via utskicket med The Body ShopWinter Beauty Must Haves. Jag har hunnit testa den en hel del, och den visar sig vara en trevlig bekantskap. Aloe Protecting Restoring Mask ska vara intensivt vårdande med svalkande Community Fair Trade-producerad aloe vera som är odlad helt utan bekämpningsmedel i Guatemala. Masken passar även känslig hy och ska inte sköljas av.

Jag har använt den efter rengöringsrutin på kvällen, lagt på ett ganska tjockt lager och låtit den sitta över natten. Den tjocka konsistensen känns lyxig och skön och hyn känns återfuktad och fuktfyllig dagen efter. Det känns som att masken går djupare än vanlig nattkräm och det är en värdefull hjälp för mig nu. Hyn blir så himla uttorkad av amningsnätterna annars! Mitt enda klagomål är den lite fräna doften. Turligt nog är den inte så stark.
Betyg: 5 av 5
Jag kommer att fortsätta lyxa till det med Aloe Protecting Restoring Mask någon natt i veckan framöver, möjligen i konkurrens med Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask från samma märke. Den tänkte jag hugga in på ikväll!

2 kommentarer: