torsdag 5 februari 2015

Nyhet: Vichy Idéal Body

Jag blir mer och mer förtjust i franska apoteksmärket Vichy, och ser därför fram emot dessa nya kroppsprodukter som landar i februari. Idéalia Smoothing and Illuminating Cream är en favorit sedan tidigare så det känns kul att det kommer kroppsvård i samma serie. Till produkterna:

Idéal Body består av en ett Body Balm (200 ml, 249 kr) och en Serum-Lotion (200 ml, 219 kr) som båda är baserade på en noggrann sammansättning av 10 eteriska växtoljor med en hel massa antioxidanter och fettsyror. Med lipohydroxysyra som har exfolierande egenskaper och mjukgörande effekt och hyaloronsyra som binder fukt lovas strålande, mjukare och jämnare hud. I vanlig ordning ingår också thermalskt källvatten från Vichy för långvarig fukt till kroppen, jämnare hudton och fastare och slätare hud. Detta kan verkligen vara något för post-gravidkroppen känner jag!

Även Idéal Body Oil (100 ml, 289 kr) innehåller 10 olika oljor (korrianderfrö-, passionsblom-, nyponfrukt-, riskli-, svartvinbär-, macadamianöt-, majs-, solros-, jojoba-, aprikoskärneolja). Det är en närande hypoallergen torrolja för känslig hud (och alla andra hudtyper), lämplig till kropp, ansikte och hår, för alla hudtyper. Finns även som skimrande variant Idéal Body 3 Guldolja (100 ml, 348 kr).

2 kommentarer: