söndag 8 juni 2014

Recension: The Body Shop All-in-One InstaBlur

Så många produkter att recensera, så lite tid att hinna skriva om dem. Testningen går av bara farten, men formulerandet är svårare att hinna med. Nog om det och till dagens omdöme om The Body Shops nya superprimer All-in-One™ InstaBlur™(225 kr/ 25 ml).

InstaBlur lovar felfri fotoperfekt hy på ett ögonblick. Den innehåller mjukgörande E-vitamin och nedmattande sfäriska pigment som samtidigt jämnar till huden optiskt just för att de är runda. Den nedmattande effekten ska sitta i upp till 12 timmar. Utöver att InstaBlur jämnar ut och mattar ner, ska den minska synligheten av porer, dölja finnar och ge ett bättre underlag för smink.

Jag har testat All-in-One InstaBlur ensam över dagkräm, under BB- och CC-krämer, under flytande foundation och under mineralfoundtion. Den fungerar bra på alla sätten tycker jag. Den ger ganska mycket fukt, så de allra varmaste sommardagarna kanske den inte är helt hundra. Jag tycker inte att nedmattande håller ritkigt 12 timmar, men det är inte långtifrån. Den hjälper också till att hålla sminket på plats bra.

InstaBlur minskar intrycket av porerna en hel del tycker jag. Den vinner på att man låter den sätta sig ordentligt innan man applicerar annat smink, särskilt om man ska buffa in mineralfoundation. Mestadels gillar jag InstaBlur,  men för högsta betyg hade jag gärna sett solskydd och kanske lite färg för att neutralisera hudtonen bättre. 
Betyg: 4 av 5
Nu är jag nyfiken på vad ni tycker om The Body Shops All-in-One™ InstaBlur™. Har ni testat? Berätta!

2 kommentarer:

  1. Det låter som en spännande produkt, har dock inte testat och använder faktiskt sällan primers...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har så många primers i testtagen nu att jag är lite primerbiten :)

      Radera