fredag 20 juni 2014

Midsommarholo i lila

Glad holofredag mina vänner! Jag måste erkänna att mitt eget bidrag denna vecka är slumpat ur "otestade-lack-lådan" + holoöverlack. Slutresultatet blev minsann inte så dumt, även om överlacket hade behövt späs lite, det var lite i tjockaste laget.

 
Det lila lacket är nummer 413 från  Depend sommarkollektion 2014 och holoöverlacket är Sminkans egenblandade. Det ska bli kul att se vad ni visar för lack idag! Mitt inlägg är schemalagt, faktiska midsommarnaglar får jag bjuda på efter helgen. Jag kan tänka mig att det ser likadant ur för många av er!

Innan jag önskar er alla en glad midsommar vill jag också berätta att holofredag tar semester över sommaren.  Lite dumt med tanke på solchanserna, kanske, men jag hoppas snart gå in i semesterlunk utan koll på kamerasladdar, veckodagar och datorer, och då blir det ju svårt att vara holofredagsvärdinna. Man får passa på att fylla arkivet istället!

Sist, men inte minst, glad midsommar till er alla! 


   

   

16 kommentarer:

 1. Wow, ser ut som ett riktigt lyckat holo-överlack! Tycker de kan bli lite mesiga i effekten ibland, men här är det ju fina regnbågar.

  Jupp, mitt är också lite tidsinställd (halvt..) för vem kör med holo på midsommar? ;) Eller, ja, man skulle ju kunna det idag faktiskt - men vem räknade med sol på den dag chanserna på regn är störst?

  Lite tråkigt med sommarlov för holofredag, men helt förståeligt! Ha en väldigt o-bloggig semester!

  SvaraRadera
 2. En riktigt fin midsommar till dig med! =) Kombon med det lila Dependlacket och holoöverlacket är riktigt snygg! Jag är med idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och detsamma till dig, såhär i efterhand :)

   Radera
 3. Wow så himla tjusigt! Glad midsommar till dig med :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hade en härlig Midsommarafton. Det där resultatet gick minsann inte alls av för hackor :)

  SvaraRadera
 5. Jäklar vilka snygga regnbågar! Otroligt tjusigt!!! Glad midsommar på dig Kerstin! Förstår så väl att du behöver lite holofredagssemester. Tror dock att jag kommer visa en hel del holo på fredagar ändå, det är ju en så briljant idé och ett så bra sätt att starta helgen/avsluta jobbveckan:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Sminkan står ju för själva regnbågarna :)

   Jag funderar på att köra lite då och då, men då är det ju lite svårt för folk att haka på.... Vi får se hur de blir :)

   Radera
 6. Tänker på blåklint! Hoppas midsommar var bra! Vi hade jättetrevligt, var på fest med 33 jättetrevliga människor! :-) Mycket mat och jordgubbar och sånt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en härlig fest :) Här blev det ganska lugnt och barnanpassat, men himla mysigt.

   Radera