onsdag 4 juni 2014

Nyheter från IDUN Minerals

Åh, vad jag grämer mig att jag var tvungen att tacka nej till IDUN Minerals, senaste lanseringsevent! Jag gillar ju mineraler, och ännu mer gillar jag pressade mineraler. Två pressade mineralnyheter kommer från IDUN Minerals lagom till sommaren:


IDUN Minerals bronzingpuder Sommardröm (259 kr) är en pressad bronzer med samma högrenade mineralpigment som resten av märkets produkter. Praktiskt förpackning med spegel i locket, tummen upp för det! Pudret lovar lyster och naturlig fräschör. Jag är ruskigt nyfiken på om nyansen passar mina bleka kinder.
 
IDUN Minerals pressat puder Tuva (259 kr) är ett transparent, pressat högrenat minerlpuder med oljeabsorberande egenskaper som mattar ner glansiga partier. Perfekt att ha med sig i väskan för snabba tillfixningar under dagen. Även här med spegel i locket. Ser fint ut tycker jag!

6 kommentarer:

 1. Det är så jädrans surt att bo i fel stad ibland. Jag var också inbjuden till Idun och dessutom till Real Techniques med Pixiwoo - känns oerhört trist! Så roliga och spännande event som bara liksom gick till spillo! Åker ju till Sth ibland eftersom mina föräldrar och min bror bor där, men det klaffar aldrig med roliga event. :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen, så himla trist! Real Techniques fick jag också tacka nej till, trots att jag är så nyfiken på dem. Surt.

   Stockholm känns så himla långt bort för mig. Graden av meckighet med jobb,barn, hund och allt. Även om skönhet är en passion kan jag liksom inte med att begära mig ledig från jobbet och avboka patienter för att kolla smink...

   Radera
 2. Håller med dig och Ninni ovan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas så på en del event i Malmö framöver, eller i Köpendanmark för den delen...

   Radera
 3. Fröken Frodig6 juni 2014 18:32

  Är pepp på Tuva-pudret, har hört bra saker om det.

  SvaraRadera