lördag 14 juni 2014

Nyhet: Clinique Lash Power Feathering Mascara.

Många av er var nyfiknaCliniques maskaranyhet Lash Power Feathering Mascara, så även jag så den ska vi titta närmare på direkt. Med antiklumpformula inspirerad av honungs elasticitet lovar den fluffiga, långa och tjocka fransar utan att klumpa sig eller flaga av under dagen. Borsten ska ge separerade fransar och öppen blick. 

Lash Power Feathering Mascara ska sitta på plats i upp till 12 timmar och stå emot såväl svett och tårar som regn, luftfuktighet och bad i hav och pool. Borttagningen ska vara enkel och sker helst med varmt vatten. Det ska bli spännande att se om Lash Power Feathering Mascara är en tubmaskara eller inte tycker jag. Jag brukar verkligen gilla Cliniques Lash Power-maskaror, men är oftast inte så förtjust i tubvarianter.

Clinique Lash Power Feathering Mascara kostar 225 kr/ 5,5 ml och finns redan i butik. Den passar även känsliga ögon och kommer i kulörerna Black Onyx och Dark Chocolate.

4 kommentarer:

 1. Spännande! Men kanske lite väl dyr för mig som sminkar mig supersällan numera och ofta får slänga mascara för den har blivit för gammal, innan jag kommit halvvägs ens en gång. Hm...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan det ju bli lite oekonomiskt.... Kanske ska du leta efter småförpackningar? Ibland kommer faktiskt just Cliniques i "halvflaskor" till sommaren :)

   Radera
 2. Jag tycker det låter spännande! Hoppas absolut på tuber då det är såna mascaror jag gillar mest då de brukar sitta bäst på mig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska undersöka och återkomma :)

   Radera