måndag 23 september 2013

Ny foundation från Clinique: Redness Solution Makeup SPF 15

Clinique har sedan tidigare många produkter (både smink och hudvård) som riktar sig till rodnande känslig hy. Nu utökas sortimentet med en ny foundation, Redness Solution Makeup SPF 15 (325 kr 30 ml) .

För just skandinaviska bleka kvinnor (som exempelvis jag själv) är ofta rödflammig hy någonting man vill få bukt med. Redness Solution Makeup SPF 15 lovar inte bara att täcka rodnad, utan även lugna och behandla.

Redness Solution Makeup SPF 15 ska passa såväl känslig, reaktiv hud, som dig som har lätt till måttlig rosacea. Bland de lugnande och vårdande ingredienserna finns bland annat möjölksyrebakterier som ska förbättra hudens barriär och stryka. Den innehåller också lugnande koffein, återfuktande murmurusmör, antioxidanten vitamin E och bredspektrumsolskydd. Optiskt döljs rodnaden med hjälp av gulgröna undertoner i krämen.

Kommer i fyra nyanser, helt oparfymerad, allergitestad, oljefri och okomedogen. Passar alla hudtyper och finns i butik från september. Om någon av nyanserna passar mig är jag testsugen! Är ni nyfikna på Redness Solution Makeup SPF 15?

6 kommentarer:

 1. Jag har fått hem den precis och är jättepepp på den då jag har exakt den hudtypen du beskriver. Använde den idag och första inrycket är jättepositivt.

  SvaraRadera
 2. Låter verkligen bra, jag blir gärna röd, speciellt på vintern. Nu har jag precis köpt ny foundation och jag vill inte ha alltför många på samma gång. Längre fram kanske! En aningens dyr med kan jag tycka. Men är den bra så!
  Verkar som jag inte behöver skriva under anonymt längre! (från det ena till det andra)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att kommentarsfunktionen slutat strula!

   Den låter ju iaf väldigt lovande :)

   Radera