fredag 20 september 2013

Behåll sommarfärgen med St. Tropez

Här vankas det sensommarnyheter till kropp och knopp från St.Tropez! Tan Enhancing Polish och dito Moisturiser (200 ml, 198 kr stuck) hjälper till att behålla sommarens färg. Skrubben ska innehålla mjuka skrubbkulor, som exfolierar döda hudceller utan att irritera och på så sätt förbereder huden för BUS eller sol.

Tan Enhancing Moisturiser återfuktar med sheasmör, aprikos, jojoba och aloe vera. Jag trodde först att den hade lite BUS-effekt, men så verkar inte vara fallet. Den ska dock vara idealiska att applicera innan man smörjer sig med BUS.

Jag kommer härligt nog snart att befinna mig på varmare (och soligare!) breddgrader snart igen, då blir det hårdtestning!

Till ansiktet lanseras två BUS-varainter, Gradual Tan Plus Anti-Aging Face och Self Tanning Bronzing Face.

Gradual Tan Plus Anti-Aging Face (50 ml, 349 kr) kombinerar kombinerar hudvård med brun-utan-sol. Matrixyl förhindrar uppkomst av fina linjer, hyaluronsyraåterfuktar och slätar ut och algesxtrakt stramar upp huden. Krämen passar även för känslig hud och lovar att inte täppa till porerna. Utlovar "naturligt solkysst hud".

Self Tanning Bronzing Face (50 ml, 329 kr) absorberas snabbt, återfuktar intensivt och ska ge en jämn natrulig solbränna utan att täppa till porerna. Den innehåller bland annat aprikos- och mandelolja, hyaluronsyra och kakaosmör. 

Jag är egentligen inte så mycket för BUS till ansiktet, men jag blir ändå ganska nyfiken på dessa. Men visst hade det varit bra med SPF också i aniktskrämerna?

Just St.Tropez har jag ingen erfarenhet av (märket, inte staden), så även av den anledningen ska det bli spännande att testa! Vad tror ni om produkterna? Vilka är era erfarenheter av St. Tropez?

2 kommentarer:

  1. Låter som spännande produkterer. har inte testat St Tropez förut.

    SvaraRadera