söndag 1 september 2013

EOTD: Golden Sand

Nu har jag hunnit testa nyshoppade Eye Glow (tidigare Eyephoria) i 02 Golden Sand, och den är precis så fin som jag hoppades, perfekt guldbeige som går att kombinera med allt. Här har jag lagt den ganska skirt, den kan bli betydligt mer metallisk om man vill.

Eyelinern är IsaDoras nya Gel Eyeliner i 03 Dark Brown igen. Den är bra!

I dagens: Glam Bronze Trio från L'Oréal, IsaDoras nya tubmaskara All Day Long Lash Mascara (recension här),  UDPP, Eye Glow (tidigare Eyephoria) från IsaDora i 02 Golden Sand och Gel Eyeliner i 03 Dark Brown.

10 kommentarer:

 1. Ser väldigt fräscht och snyggt ut!

  SvaraRadera
 2. Älskar guldiga skuggor, får habegär så fort jag ser en :) Grattis till mammarollen igen, om jag inte redan sagt det, måste bli bättre på att kommentera :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här!

   Tack så mycket! Kul att se dig här! Det där med mamma och kommentera går ju inte alltid ihop har jag märkt ;)

   Radera
 3. Guldigt är alltid fint, både skirt eller heltäckande. Snyggt med den bruna eyelinern till.

  SvaraRadera
 4. Snyggt! "Enkelt" men alltid fint!
  Måste fråga om eyelinern, jag har köpt den blå nu och undrar om den ska vara så där trög? Jag har bara testat en gel eyeliner innan, Maybelline, och den är mycket lättare att applicera. Knasigt att dom är så noga att ha plast om alla produkter, men inte eyelinern./Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Jag tyckte nog att den var lite trög i början, men att de sedan gick lättare att måla med. Jag har mest testat Stila innan, och den är faktiskt lite bättre än IsaDoras.

   Skumt med plasten, det har jag inte tänkt på!

   Radera
 5. Väldigt klädsamt på dig!

  SvaraRadera