torsdag 26 september 2013

Hårinpackning till testning!

För ett tag sedan fick jag en hårinpackning från svenska märket Hårologi till testning (ca 275 kr/ 100 ml). Den ska både bygga upp och ge fukt till håret. Jag är storkonsument av hårinpackningar, så jag ser fram emot att testa. Återkommer med omdöme längre fram!

Märket är relativt okänt för mig, men enligt pressinfon ska de jobba med miljö- och ozonvänliga produkter som är balanserade till hudens pH-värde. Har ni några erfarenheter av Hårologi?

5 kommentarer:

 1. Det var väldigt poppis med Hårolog produkter på 80-talet. Det fanns inte mycket då av oljor och serum och sånt. Dom stod på Skånemässan med sin testapparat, dom mätte hur långt dom kunde dra ett hårstrå innan det gick av, och från det utläsa vilket produkt man behövde.
  Jag med mitt tjocka, lockiga frissiga hår tyckte det var dyrt men jättebra. Man skulle få bukt med alla problem med deras produkter. Schampo, balsam, Leave in balsam och inpackning fanns det väl med. Kommer inte ihåg om det fanns så mycket annat, serum eller så. Är ju en del år sen..
  Roligt att märket finns kvar, tror nog att produkterna är bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad spännande! Ett sådant test har de nog nu också, tyckte jag mig se på hemsidan. Kul! Hoppas att det är lika bra som det verkar :)

   Radera
 2. Nej, känner inte till alls! Men designen påminner om nederländska Snowberry

  SvaraRadera
 3. Nej, känner inte till alls! Men designen påminner om nederländska Snowberry

  SvaraRadera
  Svar
  1. aha, det känner jag inte heller till :)

   Radera