tisdag 12 juni 2012

Ny sollotion utan kladd från ACO

Inför årets sommarsäsong presenterar ACO en lättar, extra smörjvänlig sollotion för kroppen. Man har nämligen kommit fram till att en av anledningarna till att många bränner sig i solen är att man smörjer för lite och för slarvigt för att man tycker att det känns kladdigt. Och aj, aj, där känner man ju igen sig lite...

ACO Sun Ligt Sun Lotion SPF 20 ska vara lätt i konsistensen, samtidigt som den är intensivt återfuktande.Den har skyddar mot både UVA -och UVB-strålar och är vattenresistent. Flaskan rymmer 200 ml och kostar 145 kr. Fri från alkohol, parfym och färgämnen. Jag har varit himla förtjust redan i dess föregångare, så jag ser fram emot att hugga in även på denna!

För att stoppa smörjfusket har ACO också plockat fram en sol-app som påminner om när man behöver smörja sig igen, underhåller barn medan föräldrarna smörjer och ger tips om var, hur och när man egentligen ska smörja. Den kan man hämta hem här. Man kan också läsa mer på Facebook.

4 kommentarer:

 1. Låter som ett väldigt bra koncept, användarvänlighet är alltid rätt väg att gå.

  Måste säga att du alltid tipsar om så bra grejer! Många skönhetsbloggare skriver väldigt ofta om saker som jag är totalt onitresserad av (det är därför jag läser väldigt få bloggar som inte är helt nagelinriktade) Men du tar ofta upp så intressanta och bra saker som jag blir sugen på att testa själv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst gör det!

   Tack! Himla roligt att höra! Jag skriver helt enkelt mest om sådant jag själv är intresserad av :)

   Radera
 2. Den där låter toppen, jag avskyr det där solkrämskladdet på huden som är varm i solen...

  SvaraRadera