söndag 24 juni 2012

Midsommaraftons EOTD

Min sminkning från midsommarafton fastnade visst inte riktigt bra på bild. Den kanske inte heller var så speciell, men själva aftonen var desto bättre! Variationsmöjligheterna i min garderob minskar i omfång efterhand som magens dito ökar, och det är lätt hänt variationsbristen smittar av sig lite på sminket. Igår blev det helt enkelt korall och guld igen!

Här ser ni vad jag använde:
Basen bestod  av  Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup från Too Faced (äntligen recenserad här!) som inte kom med på bild, Dark Under Eye Concealer (recensioner här!) från Lumene och bästa resepaletten från julasken Beautiful Dreamer Too Faced (färgprov här) med rouget Full Bloom Ultra Flush Powder Blush i nyansen Who's your Poppy och bronzerdelen av Sun Bunny.

På ögonen hade jag skuggorna Color Infaillible i Goldmine från L'Oréal, Flamingo från Smashbox och Bikini Line från Benefit ovanpå  UDPP. Jag använde också längs övre fransraden och  Inliner Kajal från IsaDora i Blonde på vattenlinjen och gulddelen från duokajalen från Collistar längs undre franslinjen. 

Kvällens maskara var  Precision Mascara från IsaDora (recension här) och läppstiftet heter  Perfect Moisture Lipstick i 163 Coral Glow och kommer också från IsaDora.

6 kommentarer:

 1. Det var fint! Läppstiftet ser ju underbart ut! Jag körde också på en "vanlig" sminkning. Lite brunt sotat med markerad glob, det som går snabbast när tiden är knapp och det jag känner mig säkrast i och i att göra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det blir ju ofta så just när man har lite bråttom, och det brukar ju bli bra ändå :)

   Radera
 2. Jag tycker det var jättefint, själv körde jag bara lite favoriter från Bare Minerals. Tänkte fixat håret men dels fick vi bråttom o dels skulle det ju ändå regna bort så jag struntade i det och lät det bara vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Denna midsommarhelgen var inte mycket till frisyrhelg :)

   Radera
 3. Jag är ju så sugen på Flamingo, den skuggan är så vacker, och inte blev jag mindre sugen av att se hur fint den passade på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Den är en av mina finaste skuggor!

   Radera