torsdag 7 juni 2012

Lilabronsigt

Stygga i-photo vägrar plötsligt både dela med sig av och visa mina bilder, så vi får vackert nöja oss med skärmdumpade småbilder. Attans! Hoppas verkligen att programmet är mer samarbetsvilligt inför morgondagens holofredag!

I dagens öga var det hur som helst mina trevliga Shimmer Cubes från The Body Shop som kom fram. Jag använde alla färgerna utom silver (alltså Rich Bronze, Argyle Pink och Ruby). Utöver dem använde jag: Blush & Bronze 29 Fresh Rural (färgprover) från IsaDora, Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup från Too Faced, UDPP, Dark Under Eye Concealer (recensioner här!) från Lumene, IsaDora Precision Mascara (recension här), Instant Lift for Brows från Clinique,  24/7 glide-on eye pencil i Rockstar från Urban Decay och läppglanset Cornelia från Idun Minerals.

2 kommentarer:

  1. Samma shimmer cubes som jag har. Du har fått till det fint! Jag gillar inte färgerna på mig, får inte till det. Dessutom har jag använt den "våt", så jag tycker inte det blir något på penseln, får inte upp nån färg när den är torr. Svåra färger, ångrar att jag köpte just den! Se om jag kan härma dig då...med våt skugga om inte annat.

    SvaraRadera
  2. Tack!

    De är lite svåra att få till rejält med färg med tycker jag. Vått är ju en bra idé! Det kan hänga på penseln också, och på primern. Utan UDPP hade de säkert inte kommit till användning hos mig.

    SvaraRadera