torsdag 28 juni 2012

Lumene sommaren 2012: Joy of Colors

Sommarens trendkollektion från Lumene består av består av sex nya färger av Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow (110 kr) och sex nya färger av Gloss & Care Nail Polish (69 kr / 5 ml). Färgerna är tänkta att framhäva solbrännan och instpirerats av blommor och andra färger från naturen.

Bland de sex nya Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow (följ länken för recension) baseras färgerna 26–28 på havsblått, barkbrunt och pärlvitt med en aning rosa skimmer, medan färgerna 29–31 avspeglar de pastelliga blommorna på sommarängen.Jag är sugen på de blå och gröna nyanserna!

Nyanserna heter 26 Blue Sea, 27 Reed Blossoms, 28 Autumn Sky, 29 Clover Field, 30 Birch Buds och 31 Cloud Sailing. Jag kan tyvärr inte säga vilken som är vilken, emedan mitt presspaket inte innehöll någon skugga, men väl alla lacken(!). Vi tar en närmre titt på lacken istället:

Bland lacken finns både knalligare sommarfärger och ljuvare varianter med fint silverskimmer. När jag först såg bilder på dem tidigt i våras tyckte jag inte att de såg så jättespännande ut, men när de ligger framför mig på köksbordet ser de riktigt lockande ut!

Färgerna heter: 45 Dawning, 44 Summer Heat, 43 Clear Day, 42 Sun Rose, 41 Flowering och 40 Arctic Light. Vilken vill ni se på först?

Psst! Hos Åhléns har de just ni "ta två, betala för ett" bland Lumenes Gloss & Care Nail Polish.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker ögonskuggorna är väldigt lika någon annan säsongs till nyanserna? Eller inbillar jag mig bara? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är bara inbillning :) De som kom i höstas var murrigare och mer i den naturliga färgskalan (utom den knallblå, som blev min favvo).

      Radera