måndag 15 februari 2016

Nyhet: IsaDora BB Cream All-in-One Make-up SPF 12 med vänner

I förra veckan fick jag ett utskick från IsaDora med anledning av återlanseringen av deras B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12. Den är faktiskt en favorit hos mig sedan tidigare, så den ska bli kul att testa igen!


Nytt är bland annat airless-pumpen ni ser här intill. Det verkar bra tycker jag. Precis som tidigare utlovas en 6-i-1-effekt i form av bas, färg, hudvård, täckning, fukt och skydd. 

Min tidigare recension av B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12 hittar ni i länken. Jag tycker i stora drag att den håller vad den lovar, utom att jag gärna sett högre SPF. Tidigare kom IsaDoras BB-kräm i tre nyanser, nu finns den i fem. Jag hade gärna sett ytterligare någon ljus variant. B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12 kostar 159 kr, det är bra pris tycker jag.

Klassikern Velvet Touch Compact Powder (139 kr) kommer också i en ny nyans, 09 Nude Sand. Den är ganska ljus och varmtonad, ser ut att kunna passa mig. Velvet Touch Compact Powder finns nu i nio färger, från transparent till mörkt olivtonad.

Om IsaDora Face Buffer (129 kr) är en nyhet eller ej vet jag inte, men den verkar lovande. Det är en otroligt mjuk syntetborste med många användningsområden: löst eller pressat puder, flytande eller kompakt foundation, bronzer eller rougen. Ska bli roligt att testa!

2 kommentarer:

  1. Jag har inte testat BB krämen sen tidigare så det ska bli roligt och borsten tycker jag känns väldigt trevlig.

    SvaraRadera