onsdag 24 februari 2016

Nyhet: The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream

 The Body Shop formligen sprutar ur sig nyheter nu och nu ska vi gå händelserna i förväg och kika på en kräm som kommer i april. Det är hudvårdsserien Oils of Life™  som fått tillskott i form av en nattkräm.

Oils of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream (80 ml / 395 kr) lovar att jobba som bäst i hudens "högsäsong" för cellförnyelse,  mellan 23.00 och 02.00. Krämen ska göra det bästa av skönhetssömnen och hjälpa till att minimera effekterna av sömnbrist. Man ska massera krämen i ansiktet, halsen och dekolletaget innan man lägger sig för att släppa ut de gifter, trötthet och stress man samlat på sig under dagen.

I hudvårdsserien Oils of Life ingår " en kraftfull blandning av fröoljor och eteriska oljor", närmare bestämt tre kallpressade fröoljor, kända för sina extremt uppfriskande och vårdande egenskaper för huden:
Svartkumminfröolja från Egypten - känd för sina höga halter av antioxidanter.
Nyponfröolja från Chile - innehåller vårdande Omega 3 och 6.
Kameliafröolja från Kina - naturligt rik på näringsrik oljesyra.

I Sleeping Cream har man lagt till 7 eteriska oljor (inget för dig som inte gillar dofter eller är känslig mot eteriska oljor, alltså):
Lavendelolja
Rosmarinolja
Geraniumolja
Apelsinskalsolja
Lavandinolja
Mejramolja
Romersk kamomillolja

Jag är lite fundersam kring hur krämen kommer att dofta, men är också väldigt nyfiken. Allt som har med sömn att göra är intressant för mig! Här kan ni läsa min recension kring resten av Oils of Life-serien.

Psst! När man shoppar Oils of Life™ hjälper man The Body Shop att nå sitt mål att plantera en miljon frön i Cerro Blanco, Ecuador, tillsammans med World Land Trust. Lokala samhällen kommer att fortsätta att skydda den biologiska mångfalden genom att stärka tillväxten av friska, inhemska träd i de här nedbrutna områdena. Bra där!

2 kommentarer:

  1. Jag som AVSKYR doften av just apelsinskalsolja - hej huvudvärk - blir lite rädd nu. Måste nog provdofta ett gäng gånger först.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ajaj, då är det provsniff som gäller! Jag hoppas att lavendel dominerar, för det älskar jag.

      Radera