torsdag 4 februari 2016

Nyhet: EIR Maskara och Kol Liquid Eyeliner från IDUN Minerals


Utöver IDUN Minerals snygga vårlack som jag visade igår presenterar märket två maskaranyheter nu i februari. EIR Maskara och EIR Waterproof lovar enkelt fylliga och definierade ögonfransar till alla, även de som använder kontaktlinser eller har känsliga ögon.

EIR Maskara (219 kr, 8 ml) innehåller högrenade mineralpigment som ger intensiv svart färg. Den innehåller också solrosolja och vitamin E, som vårdar ögonfransarna. Vanliga EIR Maskaran är vattenresistent.

EIR Waterproof (219 kr, 10 ml) innehåller sheasmör och vitamin E och är vattenfast upp till 38°C. Den blir jag väldigt nyfiken på! Jag har inte helt fastnat för 38-gradersmaskaror tidigare, men nu kanske det är dags?

Bland februarinyheterna finns ytterligare två ögonnyheter, märkets första flytande eyeliner och ytterligare en nyans brynpenna.

Liquid Eyeliner Kol (179 kr, 5,5 ml) är högrenade mineralpigment som lovar intensivt svart färg som torkar snabbt. Kol har en smal applikator för att underlätta när man vill måla riktigt tunt, men den ska fungera även till bredare och mer dramatiska konturer.


Brynpennan Björk (159 kr, 1,2 g) är en ljusbrun nyans som kompletterar de befintliga färgerna i sortimentet (mörkbrun, rödbrun och gråbrun). Jag gillar IDUN Minerals brynpennor, men har tidigare inte hittat rätt bland nyanserna, så jag är mycket nyfiken på denna!

4 kommentarer:

 1. Eir waterproof låter väldigt intressant enligt mig! Är otroligt förtjust i 38-gradersmascaror.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många är ju det, så jag väntar på att också trilla dit :)

   Radera
 2. Vet du om eyelinern är vattenfast? Det hade varit kul i så fall!

  SvaraRadera