onsdag 11 november 2015

Nyheter från Clinique: Chubby Stick Sculpting och Deep Comfort Body Oil

Mycket spännande nyheter från Clinique nu! Idag landade kroppsoljan Deep Comfort Body Oil och contouring-pennan Chubby Stick Sculpting i min brevlåda.

Chubby Stick Sculpting (260 kr) kommer i två färger, mörka Curvy Contour att skugga med och Hefty Highlight att ljusa upp med.  


Curvy Contour har kommit hem till mig för påseende, ni ser den swatchad på handryggen här intill. Den ska bli spännande att prova! Jag måste erkänna att jag är väldigt nyfiken även på Hefty Highlight så det är inte alls omöjligt att jag beger mig till Kicks, Åhléns eller clinique.se för ett eget exemplar.

Deep Comfort Body Oil (375 kr, 125 ml) lättviktsolja som ger rik, vårdande fukt till huden i sprayform. Oljan är en blandning av jojobajolja och chiafröolja som kommer åt de torraste områden med hjälp av mildexfoliering (salicylsyra och salviaextrakt). Hälsosam glöd till huden utlovas.

Bonusanvändningsområde: glans till torra hårtopper, låter toppen tycker jag!

Deep Comfort Body Oil ingår i samlingen All About Oils Collection, där presenteras även nyheten Moisture Surge Melting Mask Balm (har dessväre ingen prisupgift än). Med en trippelblandning av macadamiaolja, aprikosolja och solrosfröolja lovar den att återställa en skön känsla i huden och ge näring för en strålande hy. Kan användas på torra fläckar, över hela fejjan, som tiominutersmask eller som behandling över natten. Låter högintressant tycker jag!

I samband med lanseringen av All About Oils Collection passar Cliniques hudvårdsexperter på att slå hål på några myter om olja i hudvård. Myten om flottighet avfärdas helt - moderna kropps- eller ansiktsoljer är lättviktsvarianter som absorberas snabbt. Myten kring att olja inte skulle gå ner i huden lika bra som kräm eller lotion avfärdas också. Ansiktsolja ska till och med passera hudlagren snabbare än krämer och lotioner. Bra att veta inför vintern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar