tisdag 17 november 2015

eos Holiday Pack 2015

Som ni kanske märkt skriver jag mindre om nyheter än tidigare. Jag hinner helt enkelt inte med. Nu krävs det verkligen något extra för att sticka ut i bland allt som landar i inbox och brevlåda. Årets Holiday Pack från eos tar sig igenom bruset: tre av deras söta runda läppbalsam säljs tillsammans med hundratals små roliga utsmyckningar så man kan blinga sin egen lilla boll (eller julkula om man så vill).

I kittet ingår de tre smaker, klassiska Sweet Mint och Pomegranate Raspberry får sällskap av den nya smaken Vanilla Bean som lanseras endast för detta kit. Läppbalsamen är enligt pressinfon 100% naturliga och organiskt (ekologiskt?) certifierade. Formulan är berikad med både sheasmör, jojobaolja och antioxidantrika Vitamin E för att hålla läpparna mjuka och återfuktade i den torra vinterluften. Fria från parabener, gluten och petrolatum

eos-bollarna är favoriter hos både mig och min treåring. Det ska bli jättekul att pynta balsamen tillsammans med honom, frågan är bara vem som ska ha vilken boll i slutändan...

eos Holiday Pack 2015 säljs som 3-pack, kostar 199 kr och finns till försäljning hos KICKS, H&M och Kronans Droghandel från och med november.

6 kommentarer:

 1. Det är en jättebra idé =) Nackdelen för mig är att de räcker så länge att för mig skulle julen verkligen vara till påska ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, så länge varar de här också :)

   Radera
 2. Kul idé helt klart. Har dock hört många som tycker att eos läppbalsam är kassa så för mig ger det inget sug. Men kul aktivitet för dig och Nils såklart!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det kul! Jag tycker att de är bra, har hört lite olika om dem...

   Radera
 3. Vilken rolig ide så att man kan göra dom lite mer personliga :)

  SvaraRadera