onsdag 18 november 2015

IsaDora Holiday Nails 2015

"Bling it on!" skriver IsaDora i pressinfon till sina Holiday Nails 2015 (79 kr). Glitter och bling blir det! Vi ser silver- och guldmetallic i form av 651 Silver Sparkles och 652 Gold Sparkles och pirsmatiskt glitter i Holographic Nails 870 Silver Bling, 871 Gold Digger, 878 Lilac de Luxe, 874 Rocky Ruby och 875 Glowing Beetle.

Om jag inte är ute och cyklar är det inga nya färger, men det tycker jag inte alls gör något. Det blir kula att se Holographic Nails igen med nya ögon. Vid förra lanseringen var jag mest besviken på att de faktiskt inte var riktiga hololack... I Holiday Nails 2015 återlanseras även två av mina personliga favoriter, 728 Black Galaxy och 750 Polar Nights, hurra för det!

För enklar borttagning av allt detta glitter: prova Peel off Base. Det var ett tag sedan jag själv provade denna, ska testa igen och återkomma med omdöme!

5 kommentarer:

 1. Ja jag tycket också det är kul att dessa repromotas, tror många kan tycka det är bra att få en andra chans att köpa dem. Är guldglittret på bilden jet setter? Min var supertrasig så åkte tyvärr i soporna direkt.

  SvaraRadera
 2. Ja jag tycket också det är kul att dessa repromotas, tror många kan tycka det är bra att få en andra chans att köpa dem. Är guldglittret på bilden jet setter? Min var supertrasig så åkte tyvärr i soporna direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är jet setter ser jag nu. hrm, det var ju inte med i pressinfon, men i julens kanske? synd att din flaska var sönder!

   Radera
 3. Glitter är aldrig fel. Kul att black galaxy och polar nights är tebax, dom är så snygga

  SvaraRadera