fredag 20 mars 2015

Fredagsfavorit: IsaDora Second Nail Pink

Veckans fredagsfavorit ären mycket trogen följeslagare. Tror det finns med minst en flaska i nästan varje tio tomma-inlägg, då vet man att det går åt många!

IsaDoraSecond Nail är ett nagellack som lovar en ny nagel på sekunden. Vårdande ingredienser ska ge tjockare, jämnare och hårdare naglar samtidigt som lacket ger högglansig polerad finish. Varje borststrå är slipat för att undvika appliceringsränder. Second Nail kan användas alldeles ensamt för en naturlig look, eller som underlack.

Jag har nästan alltid den rosa varianten av Second Nail på naglarna (beige finns också). På så sätt har jag alltid fina och skyddade naglar och de är alltid redo när det finns tio minuter över för färgat lack. Perfekt strategi när man är småbarnsförälder! 

Lacket  fungerar optimalt tycker jag, både ensamt och som underlack och såväl på fingrar som på tår. Plus i kanten också för snabb torktid. Jag brukar måla på ett lager innan tandborstning morgon eller kväll, sedan är naglarna redo för lite vad som helst. Som ni hör är denna text en ren och skär (haha) hyllning. Har ni inte redan testat - gör det!

4 kommentarer:

  1. Den är riktigt bra. Jag använder beige-nyansen och älskar den =) Väljer man den nyans som ligger nära ens hudfärg så ger den verkligen en illusion av välvårdade naglar-även när de är trötta =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, en fantastiskt quick-fix!

      Radera