måndag 23 mars 2015

Återlansering - IsaDora Eye Shadow Quartet

Lite nätfrånvaro här - vi är sjuka igen. Suck! Vabruari varar visst länge iår... Men nu till något roligare: IsaDoras återlanserar sina gamla klassiker Eye Shadow Quartet. Nytt är att de ska sitt i upp till 12 timmar, ha en krämig och fin formula tack vare att de är flytande delar av tillverknigsprocessen. Hoppas att ni kan se på färgerna på bilden ovan! De flesta käns igen från tidigare sortiment och kollektioner tycker jag.

Crystal Mauve och Cappuccino fanns i mitt paket. De är fina och krämiga, men jag hade valt andra paletter om jag valt själv (Dragonfly och Pink Dream!). Snabb swatch på bar hud på handryggen. 

I Cappuccino har man blandat in en mat skugga, trevligt! Övriga tre färger ser också fina ut. Jag hann testa på ögat också idag, så EOTD kommer! 

Crystal Mauve och innehåller fina nyanser men är för glittrig för min smak. Vill man ha lila från IsaDora är Eye Color Bar i Smokey Mauves (färgprover) ett mycket bättre alternativ tycker jag. Här kan ni se dagens öga med den paletten.

12 kommentarer:

 1. Vad tyckte du? Höll dessa längre än de gamla? :)

  Krya på er :*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Jag har fakitkst inte hunnit testa tillräckligt lång stund för att uttala mig. Får återkomma om detta!

   Radera
 2. Har haft ett antal av den gamla varianten... Kram o krya på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAg också :)

   Tack och kram ,långt om länge :)

   Radera
 3. Vad kul! Har 3-4 sådana här av den gamla varianten i min samling. De ser fina ut! Gillar att de inkluderat en matt skugga i åtminstone några, det har jag nästan alltid i mina sminkningar och det är ju skönt att ha allt i samma palett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att det är kul med matt och skimmer blandat!

   Radera
 4. Fina, hade kunnat tänkt mig båda två ^^

  SvaraRadera
 5. Ska bli spännande att testa dessa, jag brukar ofta tycka att deras quads är lite väl skimriga och har lite för lite pigment.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pigmenteringen verkar helt okej i dem jag fick!

   Radera
 6. Jag gillade deras quads. Dock måste jag vara lite tråkig och säga att jag tycker att paletterna ovan är lite snarlika. Hade gärna sett lite mer färgvariation.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag helt med om! Jag är alltid för mer färg!

   Radera