måndag 30 mars 2015

Färgprover på Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette Defining Nectars och Beyond Perfecting Foundation + Concealer Alabaster

Idag landade två godbitar från Clinique till testning, Sculptionary Cheek Contouring Palette och Beyond Perfecting Foundation + Concealer.

Här ser ni Sculptionary Cheek Contouring Palette i nyansen Defining Nectars. Tyvärr har den både fått sig en törn i posthanteringen och av att jag inte kunde hålla mig från testning innan jag fotograferade, men jag tror ni ser hur fin den är ändå!

Här ser ni de tre färgerna på bar hud på handryggen, var för sig och sedan tillsammans alla tre längst till vänster. Jag gillar verkligen nyanserna! Dock tror jag att Defining Nectars är att betrakta främst som en rouge- och highlighterpalett och inte som en konturpalett. Är man på jakt efter en sådan föreslår jag Defining Nudes eller pennorna Chubby Stick Sculpting Highlight och Chubby Stick Sculpting Contour istället. (Vid närmare eftertanke tror jag att Chubby Stick Sculpting Highlight hade passat bra in hos mig, tror jag måste skaffa en sådan!) 

Beyond Perfecting Foundation + Concealer har jag varit nyfiken på länge! Precis som den flesta andra skandinaviska bloggare gissade jag att den allra ljusaste, Alabaster, skulle passa mig bäst. Jag fick vänta ett tag på min flaska så jag hade hunnit bli riktigt sugen. Tyvärr är färgen ganska mörk och ganska orange, så det är osäkert om det ens kan bli fråga om test. Himla tråkigt! Jag vet inte om ni ser på bilderna ovan kameran verkar ha trollat bort en del av färgskillnaden, men i verkligeheten är den stor. Hur har ni andra som ska testa gjort? Finns det någon som är såhär orangerosa på riktigt?

2 kommentarer:

  1. Oj vad mörk foundationen är. Men rouget var fint, även om jag håller med om att det inte lever upp till namnet.

    SvaraRadera