tisdag 3 mars 2015

Dagens naglar med 4054 Blooming Roses

Jag gillar verkligen finishen på lacken Depends pastellkollektion Garden Dreams, så mjukt och trevlig. Här ser ni varma mellanrosa 4054 Blooming Roses. Inte så dumt! Ursäkta slarvig städning, jag tror att jag tog bildern innan lacket torkat ordentligt. Man får passa på medan kidsen sover!

6 kommentarer:

 1. Jag gillar också finishen över lag men denna färgen gjorde sig inte riktigt som halvmatt IMO. Eller ja, denna färg med pärlemor i ger mig tantvibbar allvarligt talat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske lite tantigt, men ändå mindre tantigt än man skulle kunna tro tycker jag. Det finns lite förlåtande koralldrag irl.

   Radera
 2. Håller med Emma här, gillar också denna typ av finish men tyckte inte riktigt om just den här färgen i kombination med finishen. Skönt för min plånbok dock, börjar bli många lack på inköpslistan nu :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det verkligen tur att man inte vill ha allt man ser :)

   Radera
 3. Jag har faktiskt köpt ett rosa också. Har ett grönt sen tidigare. Minns inte vad det rosa heter just nu. Det är lättare att måla utan underlack har jag märkt. Lite synd att det är en limited edition för här i norra Stockholm har jag bara lyckats hitta det på ett Ica Maxi. Och där var det väldigt utplockat.
  Det sitter också riktigt bra. Jag får ändra min uppfattning om Depend.
  Tror att din färg kan vara snygg när man är lite brun.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att dessa Dependlacken funkar bättre för dig!

   Lurigt om de är svåra att få tag på! De borde väl ändå dyka upp på Åhlens eller så kan man tycka...

   Radera