tisdag 23 oktober 2012

Dagens öga med KICKS Private Label

Idag sminkade jag mig precis lite för sent för att lyckas ta vettiga bilder. Dumt! Hursom kan jag säga att de nya produkterna från Kicks egen make-uplinje Private Label visade sig vara trevliga bekantskaper. Möjligen var matchningen med silverlinern inte helt lyckad, men jag trodde helt enkelt att den skulle vara mörkare.

Bilderna jag visade på dagens öga igår var mycket tjusigare. Spana gärna in och säg vad ni tycker!

Till dagens: brynpaletten Le Regard Pro från Lancômes höstkollektion Midnight Roses, rouget Must-Have från  Kicks Private Label, UDPP, skuggan Sugar Rush också från Kicks, High Impact Extreme Volume Mascara från Clinique, eyelinern, concealertrio och lila skuggan Crazy Bruise från samma märke.

7 kommentarer:

 1. Det är så grymt svårt med ljuset just nu, men jag tycker det ser fint ut. Är skuggorna välpigmenterade?

  SvaraRadera
 2. Ja, suck!

  Tack! Pigmenteringen verkar ganska bra! Inte helt 100%, men verkligen helt okej. De är lättjobbade också. Ska bli kul att se hela färgutbudet!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också det ser fint ut! Kommer att spana in den lila skuggan i butik! Undrar om dom smygstartar med utbudet på Emporia? Jag ska dit i morgon i alla fall! 20% på ALLT stod det nånstans. Då måste man ju dit...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Hoppas att Private Label är med på öppningen! I så fall måste du berätta vad du tyckte. Jag tror inte att jag orkar masa mig iväg till Malmö nu, är på tok för trött... Men härligt med 20%!

   Radera
 4. Ska kanske tillägga att 20% bara gällde torsdag-fredag, om du inte redan sett det.

  SvaraRadera