måndag 11 januari 2010

Wienkavalkad

Mina storstilade bloggplaner under besöket hos svärföräldrarna kom på skam på grund av bristande uppkoppling, därefter kom trevliga saker som skridskoäventyr hos mina föräldrar (med endast Eight hour och Superdefense i skönhetsväg), och sedan kom mindre trevlig jobbstrul och sabbade. Nu är det dock nya tag som gäller, med lång läsrunda imorgon och en liten kavalkad med ögonsminkningar från Wienveckan nu genast.


Jag hade med mig två paletter och några kajalpennor att utgå ifrån. Väldigt smidig packnign, tycker jag! Ovan här ser ni skuggor ur Boldly Beautiful Eyeshadow Palette från Stila tillsammans med olivgröna Stash 24/7 glide-on eyepencil från Urban Decay.


Neutralt brunt med Lucky Penny och Bordeaux (som är brun och inte lila,) ur årets julpalett från Clinique tillsammans med 24/7 glide-on eyepencil i Bourbon från Urban Decay.


Turkost och silver med skuggor ut Stilapaletten och 24/7-pennan Flipside. Denna sminkningen var egentligen mörkare och mer tealig, men blixten snodde all färg...


Ytterligare en diskret variant, men denna gång med brunt och beige ur Stilapaletten tillsammans med Bourbon.


Blå Blue (fantasifullt namn!) från Cliniquepaletten, den mörka grå ur Stilapaletten och 24/7 Binge. Blått och grått är en favoritkombination hos mig. Även här är färgerna dessvärre lite utbrända.


Blå dagvariant med Lucky Penny och Binge. Lucky Penny är en väldigt snygg och användbar basskugga. Skimret är kanon! Skuggan återfinns i mången Cliniquepalett...



Det blev en del grått och rosa också. Lite mer sotat med Stilaskuggorna och mer neutralt med de båda rosa skuggorna ur Cliniquepaletten. Kajalen Smokey Grey från Make up store är med i båda varianterna.

Jag gjorde någon lila sminkning också, men den ville visst inte var med på bild. Variationsmässigt tycker jag att jag lyckades ganska bra, vad tycker ni?

6 kommentarer:

  1. Paletter är ju helt outstanding när man är på resande fot. Du har verkligen varierat dig!

    Fint alltihop, gillar den blå och den sista lite extra.

    SvaraRadera
  2. SminkJante: Tack! Den blå är nog min egen favorit också.

    SvaraRadera
  3. fina alla men särskilt den turkos-silvriga =)

    SvaraRadera
  4. Linda: Tack! Jag gillade din turkos-silvriga häromdagen också!

    SvaraRadera
  5. Åh herre du milde vad många, hur länge var du där?:) Kul att du hann med så mkt! Jag gillar dne turkossilvriga bäst tror jag, tycker den var himla fin...

    SvaraRadera
  6. Emma P: Tack! Vi var där en vecka, det var trevligt, men ibland är det ju lite påfrestande med så intensiv frottering med svärföräldrar =)

    SvaraRadera