måndag 14 november 2016

Recension: The Body Shop Fresh Nude Cushion Foundation

Direkt på pudelns kärna; jag gillar The Body ShopFresh Nude Cushion Foundation mycket även om jag fortfarande är väldigt skeptisk till kuddfoundations som koncept. Just Fresh Nude Cushion Foundation lovar 24 timmars fuktighetsbevaring så länge i sträck har jag inte testat den, men över dagen levererar den verkligen på fuktfronten, och det gillar jag! Plus i kanten även för SPF 25 PA++.

Fresh Nude Cushion Foundation (295 kr) är 100% vegansk och är berikad med ekologisk Community Trade-producerad aloe vera,Community Trade-producerad marulaolja och engelskt rosenvatten. 

Nyansen 03 Malawi Beach är snäppet för mörk för mig nu. Ytterligare 4 nyanser finns, lite snålt kanske? Om man hittar en prefekt färgton i utbudet tror jag dock att man kan bli riktigt nöjd. Vill man bättra på under dagen (men det ska man väl ändå inte behöva?) är förpackningen onekligen praktisk.

Det jag gillar med själva formulan i Fresh Nude Cushion Foundation är att den glider på och blendar sig så fint och lätt, den silkiga känslan och fukten. Jag kommer nog ändå att plocka fram min dosa då och då under sommarhlavåret...

2 kommentarer:

  1. Jag är också skeptisk till cushionfoundations fortfarande, förstår inte varför det har blivit så stort när det känns så ohygieniskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det kan man verkligen fundera på...

      Radera