tisdag 7 juni 2016

Recension: Original Mineral Hydrate & Conquer

Idag är det dags att recensera Hydrate & Conquer schampo och balsam från australiensiska Original Mineral (249 kr, 350 ml). Hydrate & Conquer schampo och balsam lovar att liva upp och ge hårt en daglig dos av fukt. Produkterna ska hjälpa till att vårda skadat eller färgat hår som behöver lite extra kärlek. De innehåller en blandning av vitamin A, B, C och E, 13 olika aminosyror och tasmanskt sjögräs som ska göra håret starkare och stimulera hårets tillväxt.

Jag tvättar håret ungefär var femte dag, men tycker ändå att dessa båda produkter verkar tillräckligt milda för att användas oftare om man behöver. De återfuktar verkligen bra även om de inte är helt magiska. Både vård och extra kärlek levereras som utlovat tycker jag. Doften är okej mild, men lite söt. Påminner om Aussie-doften (någon frukt från världsdelen, kanske?), men Original Minerlas doftar lite exklusivare. Jag kan tveklöst tänka mig att köpa dessa framöver.

Flaskorna är snygga och stilrena med snäppkork. Som tur är är texten olika färg. Ska man var petig kunde de varit lite mer olika på utanskriften så att man enklare kan veta vilken som är vilken när man famlar efter dem i duschen.
Betyg: 4 av 5
I utskicket fick jag också Original Minerals storsäljare leave-inkrämen Project Sukuroi i tjusig guldburk. Recension på den kommer inom kort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar