onsdag 29 oktober 2014

Rosa bandet - oktober 2014

Så illa att detta viktiga inlägg blivit liggandes, men än är det inte för sent, det är ju flera dagar kvar av oktober. Passa på att förena nytta med nöje och skönhetsshoppa till förmån för bröstcancerforskningen! Här ser ni ett urval av årets rosa produkter:

Estee Lauder, som startade Rosa Bandet, säljer sitt populära Advanced Night Repair tillsammans med en nyckelring i form av just Rosa Bandet.  Flaskan kostar 985 kr för 50 ml och 20 kr går till forskningen.

Clinique presenterar Long Lasting Lipstick i speciellt framtagna nyansen Pink With Power. Stiftet kommer i  en söt rosa necessär och kostar 235 kr, varav 20 pix går till forskning. Säljs bara i Cliniques svenska webshop.

Från OPI kommer sockersöta duon Pink of Hearts (130 kr) bestående av består av ljusrosa krämlacket Mod About You och mjölkiga glitterbomben The Power of Pink. Skynda shoppa, Pink of Hearts säljs endast under oktober månad.


Även Lumene drar sitt strå till stacken. Om man köper något ur Time Freeze hudvårdsserie,  Soft Touch rengöring, Truly Bold and Curly Mascara, CC-kräm, CC-puder eller CC-concealer går 5 kr för varje såld produkt till Bröstcancerfonden. Det känns onekligen som att det är läge för mig att slå till på  CC-krämen som jag varit nyfiken på länge!

Hos Oriflames webshop säljs ett Rosa Bandet-kit som kostar 129 kr men har ett värde av 334 kr . 20 kronor oavkortat till Rosa Bandet. Oriflames Rosa Bandet-kit innehåller: Silk Beauty Hand Cream, populära allround-krämen Tender Care och The ONE Long Wear Nail Polish.

Något som lockar? Har ni redan bidragit på annat sätt? Jag får spurta i sista veckan, för än så länge har jag bara skaffat ett litet band. Lumenes CC-kräm och fina OPI-duon ligger bra till hos mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar