söndag 26 oktober 2014

NailArt Sunday och United in Pink

Sista dagen av United in Pink hos Lacky Corner och NailArt Sunday hos LeLack på samma dag, det måste firas! Jag hade äldre bilder på lager, men de var så himla mörka och kassa att jag faktiskt fixade en ny manikyr dagen till ära. Vi tackar maken och joggingvagnen för det!

Tema bröst var inte så lätt för mig som i princip är nailartanalfabet. Hoppas att mönstrat anses tillräckligt bystigt. Jag tänkte som vanligt; kan man göra prickar ska man göra det!

Lacken i manikyren är: Depends Glitter Base CoatOPI:s Kinky in Helsinki, Blush Hour från OPI Spotlight on Glitter, How Great is Your Dane från  OPI Nordic Collection787 Peachy Colada från IsaDoraRio Carneval Lips & Nails Summer Spring 2014, plus random överlack. Blush Hour äter verkligen överlack!

Till sist vill jag uppmana alla att bidra så gott de kan till cancerforskningen. Glöm inte undersöka brösten regelbundet och stå på er och sök vård om ni känner något! Och glöm för allt i världen inte heller att gå på era cellprovskontroller. Cervixcancer kommer lätt i skymundan när man pratar bröstcancer, men det är också både farligt och vanligt. Helt enkelt: Känn på brösten och skolka inte från cellprov!


    An InLinkz Link-up
   

9 kommentarer:

  1. Underbar, den blir man glad av! Behövs när det är så grått i övrigt just nu.

    SvaraRadera
  2. Fint och absolut bystigt :) vad duktig och aktiv du har varit under veckan, verkligen temaproduktiv!

    SvaraRadera
  3. Definitivt bystigt och jag blev lite full i skratt: "kan man göra prickar så ska man göra det":)

    SvaraRadera