onsdag 1 oktober 2014

Recension: St.Tropez Self Tan Sensitive Lotion och Gradual Tan PLUS Firming Body Lotion

Såhär års, precis som i början av sommarsäsongen, tycker jag att det är bra att kunna bättra på kulören lite. Jag har testat en hel hög med trevliga brun utan sol-produkter från St.Tropez och här kommer omdömen om två av dem:

St.Tropez Self Tan Sensitive Lotion (200 ml, 489 kr) är både allergitestad, dermatologiskt testad och säker för gravida (extra bra för mig!). Den ska vara intensivt återfuktande och smälta in i huden så att inga gränser eller ränder syns. Lotionen innehåller druv- och mangoolja och avokadosmör. Själva BUS-ingredienserna uppges vara naturliga. St.Tropez har dessutom en speciell doftteknologi som reducerar BUS-doften med minst 70%. 

Jag gillar denna mycket! Den är lättsmord, ger en diskret färg och doftmagin funkar faktiskt, knappt en tillstymmelse till BUS-doft! Krämen är inte färgad, bara lätt skimrande så att man ser var man applicerat. Denna kan man, även om man är blek och lite feg som jag är, lätt våga använda var som helst på kroppen. Jag ser inga gränser, ingen onaturlig färg, bara fräschör. 
Betyg: 4 av 5
St.Tropez Gradual Tan PLUS Firming Body Lotion (150 ml, 329 kr) är en kroppslotion som lovar fyra effekter i en kräm: 24-timmars fukt, uppstramning och spänst till huden och dessutom en gradvis solbrun färg. Den innehåller också aloe vera som lugnar huden.

Vad kan man då säga om Gradual Tan PLUS Firming Body Lotion? Bra fukt och färg har den absolut. Jag tycker nog att huden (har testat främst på lår och stuss) känns lite spänstigare också. Om det är placebo eller ej är svårt att säga, men så länge det känns bra spelar det kanske inte så stor roll? Plus i kanten för lyxkänsla!
Betyg: 4 av 5
Inge av tuberna här är särskilt billig, men jag gillar inte att chansa med just BUS, så jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa dem igen.

Är ni nyfikna på vad jag tyckte om Self Tan Sensitive Lotion Face också kan ni läsa den recensionen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar