söndag 21 december 2014

Egenshopping och julklappstips: Vichy Idéalia

När jag var ute i julklappsköpartagen råkade jag visst handla lite till mig själv istället. Apotek Hjärtat hade en massa fina klubberbjudanden, bland annat halva priset på valfri presentask. Jag uppdaterade hudvårdsrutinen med en ny burk Idéalia Smoothing and Illuminating Cream från VichyJag gillade den mycket när jag testade, praktiskt med dagkräm och nattkräm i ett!

I asken (som kostade hälften av 279 kr) fanns en liten och en stor burk av Idéalia Smoothing and Illuminating Cream och en prov på Idéalia BB Cream. Tidigare har jag testat ansiktskrämen för kombinerad hud, men här i asken var den för normal till torr hud och det tror jag passar bra nu på vintern. Plus i kanten för den lilla extraburken som får hänga med i julnecessären, och kanske även i BB-väskan !

Tillsammans med serumet Idéalia Pro Deep Dark Spot Corrector och Idéalia Eyes blir detta en perfekt hudvårdsrutin i fläckskräcken som följer med graviditet och amniningshormoner. 

7 kommentarer:

 1. Det var ju ett riktigt bra erbjudande, förstod att du slog till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår ska det såklart stå. Tror inte ens det var telefonens fel utan helt enkelt jag var som trött och seg :)

   Radera
  2. Jag blev riktigt nöjd :)

   Radera
 2. Det var ett väldigt bra erbjudande! Och jag hittade det som jag tänkt köpa först på ett annat apotek, till vanligt Box-pris då, men det var ändå bra. 2 st China Glaze nagellack för 129:-, ett lila o ett glittrigt. Liten julklapp till dottern. Blev mycket nöjd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det! China Glaze-kittet blev jag också sugen på. Inte dumt alls :)

   Radera
 3. Bra tips! Jag ska ta och kika in på närmsta apotek.

  SvaraRadera