onsdag 28 maj 2014

Oriflame The One

Oriflame är ett märke jag inte har så mycket (kanske inte någon alls?) erfarenhet av. Nu lanserar man ett nytt märke/underlinje med namnet The One, och delar av den damp oväntat ner hos mig för testning häromveckan. Jag har hunnit kika lite på produkterna, och de ser minsann inte så dumma ut!

The One Illuskin Foundation (179 kr/30 ml) är en oljefri foundation med lystergivande sfärer. Den lovar återfuktning och fulländat, strålande utseende. Jag har fått färgen Light Ivory, och det ser ut som en bra vinterfärg till mig.

 Här ser ni Illuskin Powder i nyansen Medium. Jag saknar dessvärre vidare uppgifter om detta...

Maskaran i linjen heter The OneBlast Mascara (159 kr / 8 ml). Det är en volymmaskara  som innehåller vax och lovar separation, jämn täckning och 24 gånger ökad volym.

Ni ser också The One Eye Liner Stylo, den har jag inte heller någon pressinfo om, däremot har jag hunnit testa. Det är en tuschpenna som är riktigt trevlig att måla med. Snygg mörkblå färg!

 The One Colour Unlimited Lipstick i Fuchsia Excess.
 
The One Poxer Shine Stick (139 kr/1.7 g) i nyansen Rosewood Gloss och The One Power Shine Lip Gloss i Trendy Berry. Det blir mycket dagens läppar framöver!

Naturligtvis borde jag kunna forska fram den informationen jag saknar, men det finns det inte tid för just nu. Jag får uppdatera längre fram. Tills dess undrar jag: Vad har ni för erfarenheter av Oriflame? Är det någon av produkterna här ni är särskilt nyfikna på?

3 kommentarer:

 1. Oriflame har jättefina grejor, gillar deras kroppsvård!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju lovande :)

   Radera
  2. Honungsserien... Mmm. Och då brukar jag inte gilla honung. Gillar t ex inte TBS Honeymania nåt vidare.

   Radera