tisdag 20 maj 2014

Dagens öga med Lily Lolos pressade

Minns ni de nya ögonskuggorna från Lily Lolo som jag fick hem förra veckan? Här ser ni dem på! Fina neutrala färger, lätta att applicera och satt fint på plats hela dagen. Bilderna här tagna i det sista kvällsljuset. Tummen upp för Lily Lolos nya pressade!


 Här ser ni vad som gick åt till ögonen: De tre nya skuggorna Ivory Tower,  I Should Cocoa och Peekaboo, maskaran Silfr i brunt från IDUN Minerals, brynvax från Lumene och kajalen Smudge Stick Waterproof Eye Liner i färgen Damsel från Stila.
 
Här ser ni vad jag hade i fejan: The Body Shops nya superprimer All-in-One InstaBlur, Lumenes Arctic Sun Bronzer i nyansen Fresh Day, fina nya favoritrouget Cheek Pop i Peach Pop från Clinique, concealertrion Cover & Correct Comouflage från Kicks Private Label och Tea Tree Flawless BB Cream, också från The Body Shop.

6 kommentarer:

 1. Oj, vad jag har försökt få tag på det där rouget. Jag har tom bett lillebror på Irland att kolla, men det är slutsålt där. På Åhlens city i Malmö kände de inte ens till det. Jag fick köpa på mig ett nytt krämrouge istället så det går väl ingen nöd på mig. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, det finns inte i butik i Sverige. Det får bli nya nätbutiken här, eller bud till USA! Hoppas du hittar, eller är nöjd med krämrouget som det är :)

   Radera
 2. Jättefint! Fransarna är fina också, måste vara en bra mascara? Hur är BB cremen? Jag är väldigt intresserad av den, trots avsaknad av spf. Men som sommarfoundation för fet hy? Och så vet man att den är bra för hyn om man får lite plitor. Ska inte vara dålig iallafall. Om det stämmer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Maskaran är kanonbra! Jag har testat den innan i svart, så jag tänkte inte recensera igen, men nu har jag ändrat mig. Den är så bra att jag inte har lust att testa någon av maskarorna i testkön. Verkligen bra :)

   BB:n har jag bara hunnit testa litegrann, men den verkar bra. Ska ju vara bra just för lite fetare hy och t o m motverka plitor. JAg ska testa lite mer intensivt och recensera ordentligt.

   Radera
 3. Mycket snyggt och klädsamt!

  SvaraRadera