måndag 2 september 2013

OPI julen 2013: Mariah Carey Christmas Collection

 
Jag är fortfarande i full färd med att lacka mig igenom OPIs tjusiga höstkollektion San Fransisco, men det ska inte hindra oss från att ta en titt på årets jullack från märket.  Precis som en rad tidigare kollektioner är den ett samarbete med sångerskan Mariah Carey och heter således Mariah Carey Christmas Collection. Till flaskbilderna!

I kollektionen kommer sex stycken Liquid Sand-lack. Här ser ni ljuvligt knallblå Kiss me at Midnight, mattsvarta Emotions och vitsilverginstrande It's Frosty Outside. Kiss me at midnight är det lack i hela kollektionen jag ser fram emot mest. Det ser ut att vara lika fint som Alcatraz... Rocks!

Sandpapperslack i ädelmetallkulörer brukar göra sig bra, så jag spår att Silent Stars Go By, Make Him Mine och Baby Please Come Home är riktigt fina!  

Glitter till helgerna är också fint! My Favorite Ornament, Wonderous Star och  I Snow you Love me ska bli väldigt kul att se på närmare håll, helst på naglarna!

Warm me up ser ut att vara mörkt mjukt och skimrande varmgriege, det kan nog vara väldigt fint på! Ski Slope Sweetie tror jag inte kommer falla mig på läppen, men  All Sparkly and Gold ser helgglammigt ut.

Vad vore en julkollektion utan rött? Inte mycket! Här finns ser olika nyanser, i kräm, med skimmer, vampigt rödbrunt och klarare rött. Jag tror alla kan hitta en favorit. Ovan: Cute Little Vixen (favorittippad för mig!), Sleighride for Two och Visions of Love.

In My Santa Suit, All I want for Christmas (Is OPI) och Underneath The Mistletoe.

Sist men inte minst, Pure Top Coat  som är ett genomskinligt lack med flagor av 18 karats vitguld och silver i. Det finns endast 500 flaskor i Sverige och de kostar 498 kr styck. Jag var otroligt sugen på motsvarande lack med guldfärgat guld, men det är ju en hel del pengar... 

Vad tycker ni om kollektionen?  Jag gillar det jag ser. När de första Liquid Sand-lacken dök upp trodde jag att jag skulle tröttna snabbt, men det har var inte alls gjort. Jag gillar både dem, de vackra skimrande röda och allt i metallfärger och glitterlacken. Det mesta, helt enkelt.

Mariah Carey Christmas Collection kommer till butik i mitten av november.

7 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är en väldigt vacker julkollektion, vill ha fler än vad jag har råd med. Tycker sandlacken ser väldigt spännande ut!

  SvaraRadera
 2. Fanns en del där som tilltalade mig men det brukar sällan bli inköp av OPI av någon anledning. Får se om det blir några till vintern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver åtminstone några av Sand.lacken!

   Radera
 3. Har fastnat totalt för sandlacken så kske ett sånt....de guldiga ser fina ut :)

  SvaraRadera
 4. Älskar den här kollektionen! Bästa de gjort sedan Germany!

  SvaraRadera