onsdag 4 september 2013

Nyheter från Snowcrystal

Mycket naglar här i bloggen nu, men det kommer så mycket nytt och spännande att skriva om! Exempelvis presenterar svenska nagelmärket Snowcrystal en massa ny nagelvård i dagarna. Serien heter  Nail Necessities och innehåller sex produkter:
 #321 Nail & Cuticle Rejuvenating Oil
Blandning av berikande, djupverkande naturliga oljor som tränger in i nageln och gör den mer flexibel samt stimulerar nageltillväxten. Återfuktar och mjukar upp nagelbanden. Applicera dagligen på naglarna och nagelbanden. Massera varsamt tills oljan har absorberats. Innehåller sötmandelolja, jojobaolja, rishöljeolja, avokadoolja och E-vitamin. Mild citrusdoft.
#322 Cuticle Exfoliator Gel
Nagelbandspeeling med aloe vera för torra och hårda nagelband. Innehåller partiklar som varsamt skrubbar av döda hudceller och gör nagelbanden jämna och mjuka. Applicera dagligen på naglarna och nagelbanden, massera försiktigt och tryck ner nagelbanden. Tvätta händerna med varmt vatten. Innehåller aloe vera, mandelolja, d-panthenol samt stamceller från ros och druvor.
#323 Nail Fortifier with Calcium
Nagelstärkare med kalcium som stärker och gör naglarna smidigare samt motverkar att de skivar sig. Formar en skyddande yta som förhindrar att vatten tränger in i nageln. Rekommenderas för tunna, svaga och sköra naglar som skivar sig. Innehåller UV-filter för att förhindra och dölja missfärgningar. Använd regelbundet en gång i veckan för starka, friska naglar.
#324 Base & Top Coat All-In-One
Allt-i-ett baslack och topplack med nagelstärkande effekt. Användning som baslack: skyddar och stärker nageln samt jämnar ut nagelytan och skapar ett bra fäste för nagellacket. Som topplack: ökar glansen och hållbarheten på nagellacket. Bättra på med ett tunt lager varannan dag för att förlänga manikyrens hållbarhet och bibehålla glansen. 
#325 Instant Nail Base
Ett baslack för tunna, mjuka, ojämna och sköra naglar som skivar sig. Ger volym och stöd efter en applicering och skapar en jämn yta som döljer ojämnheter. Applicera 1-2 lager, en till två gånger i veckan. Använd som baslack under nagellack eller som en naturlig, fräsch manikyr.
#326 Ultra Quick Dry & Shine Top CoatEtt snabbtorkande topplack som ger nagellacket en torr yta på ett ögonblick. Tillför extra glans och skydd för nagellacket. För bästa resultat, låt nagellacket torka något innan du applicerar topplacket.
 Jag är särskilt nyfiken på Nail & Cuticle Rejuvenating Oil och Base & Top Coat All-In-One, vilka skulle ni vilja testa?

5 kommentarer:

 1. Eftersom jag har superdåliga naglar som skivar sig skulle jag vilja testa de tre översta du skrev om. Har tänkt nu ta en nagellacksfri period och olja o smörja så ofta jag kan. (Och kommer ihåg) får se om det ger något resultat. /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter trust men nyttigt :)

   Radera
  2. trist skulle det vara. Jag har lite skriv"hjälp"här :)

   Radera
 2. Nya snabbtorkande överlack är alltid intressanta.

  SvaraRadera