söndag 15 september 2013

Emporia-shopping: Sephora och IsaDora

Man kan tro att jag har färgade eyeliners så det räcker, men då tror man fel! Jag kan nämligen aldrig ha för många av det slaget. I veckan var jag, en kompis och våra barnvagnar med bebisar på Emporia (bästa shoppingen med barn!) och där slog jag till på följande: Sephoras Vert Fantasie och Gel Eyeliner i 07 Midnight Navy från IsaDoras höstkollektion Color Chock. Klargrön flytande eyeliner saknades i samlingen och färger om heter Midnight Navy måste köpas av mig. Motiverat och klart!
 
Här ser ni dem på handryggen utan bas.

9 kommentarer:

 1. Nyfiken på Sephoras! Den andra har jag ju! Berätta gärna hur den sitter och så, jag har spanat lite på den lila. Men den gröna var fin den med! /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hunnit prova den två gånger, då har den suttit bra! Mer rapport kommer. Där var verkligen många fina färger :)

   Radera
 2. Snyggt att de är så starka! Ofta brukar färgade eyeliners vara lite bleka.

  SvaraRadera
 3. Alltså jag köpte en gel eyeliner som jag trodde att jag skulle kunna bemästra, men jag måste säga att försöka lägga på den när man inte ser ett skit utan glasögon var inte att leka med!

  Dom ser fina ut bägge två.

  SvaraRadera
 4. Känner att jag måste prova emporia nästa gång jag är i Malmö.

  Jag köpte IsaDoras eyeliner i den bruna färgen. Men jag hade nog förväntat mig att den skulle vara krämigare. Men har inte hittat någon annan brun eyeliner i budgetklassen med den nyansen, andra har varit för varma i tonen för mig. Men, jag har inte provat den så många gånger än, kanske lär jag mig den, annars har jag gillat MUS cake eyeliner.

  SvaraRadera