söndag 30 september 2012

Rosa oktober med Estée Lauder och Clinique

Oj, snart redan oktober! Det betyder inte bara höst, utan också Rosa Bandet-månad. I höst firas 20-årsjubilieet av Estée Lauders Companies Breast Cancer Awerness-kampanj som grundades av Evelyn Lauder (som också var med och skapade rosa bandet!) 1992. Varje år lanserar de olika företagen i koncernen några specialprodukter där delar av vinsten går till forskning om bröstcancer och till upplysningskamanjer om att tidig upptäckt av cancerformen räddar liv. Här ska vi ta en titt på årets bidrag från Clinique och Estée Lauder.


Från Clinique kan man köpa sig en specialframtagen färg av min personliga läppfavorit Chubby Stick. Färgen heter Plumped up Pink och kommer i en specialdesignad rosa sminkväska. Pennan kostar 210 kr. För varje såld produkt går 20 kr till Bröstcancerföreningens Riksorganisation.

Estée Lauders säljer sitt Perfectionst CP+R Wrinkle Lifting/Firming Serum i 50-millilitersflaska med en tjusig nyckelring på för 1075 kr. I nyckelringen finns en blå rand som representerar de män (1% av alla bröstcancerfall i USA) som också drabbas av cancerformen. För varje såld flaska går 20 kr till Bröstcancerföreningens Riksorganisation.

Glöm nu för allt i världen inte att undersöka era bröst regelbundet! Och missa inte cellprov heller. Har ni inte blivit kallade som ni ska, ring själva!

2 kommentarer:

  1. Oj så fin läppisen från Clinique är!! Vet du om de är ute i butik ännu? Vill ha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska finnas från och med idag!

      Radera