torsdag 13 september 2012

Dagens naglar med Depend 318 och "Inför holofredag"


Här ser ni nummer 318 från Depends från höstkollektion. Lacket har tidigare skymtat fram här. Färgen är mjukt mintgrön med diskret skimmer. Ovanligt lättmålad för att var just mintgrön. Jag tycker ofta att pastelliga färger generellt är lite svårmålade. Här har jag två lager och de torkade på nolltid.

Imorgon är det dags för holofredag igen, och inte vilken som helst, utan jubileumsholofredag. Ja, ni läste rätt, vi har varit igång ett helt år. Vad ska vi då hitta på för att fira? Jag hade från början ganska stora planer, men de flesta föll på graviditetströtthet och därtill relaterad tidsbrist. Mitt förslag är nu att vi kör en vanlig holofredag med tillägget att alla som vill och orkar samlar ihop en holofredagskavalkad från året som gått. Vi kan väl hålla på hela helgen så att alla som vill hinner med!

14 kommentarer:

 1. Bra förslag och jag har redan förberett morgondagens hololack!Kavalkad ska också fixas i helgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Jag har också lyckats förbereda lite, för en gångs skull :)

   Radera
 2. Åh vad bra med en hel helg. Om det är solljus så ska jag försöka få en bra bild på I'm not lion och vara med för första gången, haha. Men kommer vara lite upptagen under helgen, så det här blir perfekt! Nej, jag har fortfarande inget ordentligt hololack men glittret ÄR holo, lovar!

  SvaraRadera
 3. Vilket bra förslag. :) Redan ett år alltså. Det är verkligen något att fira. Jag kommer inte att visa holo imorgon heller dessvärre då jag är mitt uppe i ABC-resan men den är snart slut och då ska jag komma igen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är längre än man tror :)

   Jag har också lite spännande grejer på lut men de hann inte riktigt fram till denna veckan... Vi får komma igen senare!

   Radera
 4. Åh så spännande! Och jag har inget holo-lack i arkivet :-/ Men det här lacket gillar jag! Himla snyggt! Ska bli kul att läsa jubileumsinlägget :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade inget heller på lager. Vi köper nog för lite lack ;)

   Radera
 5. OMG, sanslöst att tiden går så fort. Vi ska visa holo båda två och tydligen även ha en kavalkad. Tur att jag teamar med Sminkan som är ambitiös:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, helt galet! Mycket skönt att ha en så ambitiös partner :)

   Radera
 6. Jag är på gång med ett vanligt holoinlägg för dagen, får se om jag hinner få till en liten kavalkad också under helgen =)
  Det här lacket var snyggt!

  SvaraRadera
 7. Kul idé! Holofredagen är redan igång och jag är med.

  Kavalkaden på min sida blir ju inte rikitgt ett år, men klart jag ska fixa en kavalkad på det jag har visat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kommer jag och kollar! Kavalkaden får väl bli lite som man hinner, någon slags sammanfattning, bara :)

   Radera