måndag 22 juni 2009

Turkos midsommar



I fredags matchade jag min fina midsommarklänning med en ganska snäll turkos ögonsminkning. Just när man går på kalas som börjar i fullt dagsljus tycker jag att det känns bäst med en lite snällare sminkning. Ofta lägger jag extra vikt vid lyster på kinderna och ganska mycket fransar. Lite färgglatt vill jag dock gärna ha!


För det turkosa på ögonen stod 24/7 Glide-on eye pencil från Urban Decay i Electric och Lancômeskuggan Color design Aloha blue. För basaktig färg stod Color design Gaze, och för själva basen UDPP (ej på bild).


På kinderna blev det Benefit för hela slanten. Favoriterna Coralista och Georgia passar bra ihop, korall på kindäpplet och persikoluyster på kindbenen. Jag vill gärna ha fler av dessa underbara små rouge och puder!

8 kommentarer:

  1. Benefitrougen är ju för underbara! Jag vill ha allihop!

    SvaraRadera
  2. Tjusigt med en turkos midsommar! Coralista och Georgia låter som en superkombo, har stått och dreglat över båda två ...

    SvaraRadera
  3. Jag är jättenyfiken på Benefits produkter, men de verkar vara svåra att få tag i här i Sverige. Vet du, eller någon annan läsare, om någon (pålitlig) webb butik säljer Benefit?

    SvaraRadera
  4. Mitt svar till er varkar ha försvunnit =( Här kommer ett nytt försök:

    Sainbella: Ja, visst vill man =)

    Heartcore: Tack! De matchar varandra perfekt, jag vill ha fler!

    Elin:benefits amerikanska hemsida skickar till Sverige, men då finns det ju risk för tull. Man kan också beställa Benefit från fler sajter i England, tex Asos eller Hqhair. De är pålitliga o man slipper tull!

    SvaraRadera
  5. Jag kan rekommendera bronzern Dallas, den ger mig samma färg som när jag varit ute i solen en hel dag- fast utan medföljande soleksem. ;) Passar för övrig ypperligt ihop med Coralista!

    SvaraRadera
  6. Des: Jag har spanat lite på Dallas. Den ser himla fin ut! Ska se till att få prova den nästa gång jag kommer till en Benefitdisk. Jag tycker att det är lite svårt med bronzers på min bleka hud, får liksom inte riktigt till det.

    SvaraRadera
  7. När jag var i London senast gick jag till Benefitdisken på Debenhams och bad MUA:n hjälpa mig. Jag var först inne på Hoola, men när MUA:n sminkade mig med Dallas såg jag att det var absolut rätt för mig. Så gå till Debenhams, de är underbara där!

    SvaraRadera